Wax Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jest ładna, kusi, ale mam już zaklepaną na miejscu. Dwa że naprawdę nie chce mi się w to bawić, czekać i dokładać. Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jest jeszcze XTC Racing Technology : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=533494879 do czarnej Reby z połyskiem pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mwegrzyn, dzięki za propozycję, rozważałem kupno tej ramy, mimo że jest to RT zaklepałem już sobie zwykłe XtC i będzie ona u mnie za max 2tyg. Dzięki wszystkim. Jeśli chodzi o mnie to temat można zamknąć lub zostawić otwartym, może ktoś się podłączy z podobnym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.