uszolot10 Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Na allegro ostatnio pojawiła się masa przerzutek firmy Suntour. http://www.allegro.pl/search.php?string=su...;category=16446 Myślicie, czy to jest coś warte, bo ceny oscylują w granicach produktów Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Coś na pewno jest warta, ale pewnie nie tyle ile shimano. Fajnym rozwiązaniem jest indeksacja do shimano i srama na raz ale to chyba jedyne w pewnym stopniu rewolucyjne rozwiązanie. Ja bym wybrał shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Polecam wyszukiwarkę. Był już cały temat o suntourach. http://www.forumrowerowe.org/przerzutka-ty...SGX-t21314.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No a teraz tego tematu tam nie ma... Ktoś może go przedstawić? Chcę kupić jakąś przerzutkę do jazdy w terenie (ostrego XC) oraz skakania (jak na razie do ~5m odległośc, i może niecałe 2 wysokości ale kto wie czy nie będzie dalej i wyżej, więc coś wytrzymałego ;P). Zastanawiałem się nad SR DuroLux, bo chyba do tego dedykowana jest, a i w XC powinno dobrze chodzić... Za tą cenę ogę mieć tylko Srama X-5, który choć fajnie mi chodził (o nieeebo lepiej niż Acera), to niedawno musiałem go wydłubywać z szprych No i jest cięższy od Duroluxa o całe 40g Zastanawiam się tez nad samym Duro, jest cięższy, ale może będzie trwalszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Prosilbym o w miarę możliwości szybką odpowiedź, o muszę jeszcze dziś kupić tą nieszczęsną przerzutkę, bo nie przeżyję następnego tygodnia bez roweru P.S - Czemu teraz posty się nie połączyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.