lensikgra Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam witam. Dziwnym splotem sprzyjających okoliczności i bliżej niewyjaśnionych sytuacji zaszusowałem już na rok trzeci kierunku turystyka i w jeszcze bardziej niewiarygodny sposób ma powstać moja praca licencjacka o temacie: Ocena rowerowej aktywności ruchowej jako forma rekreacji dla osób w każdym wieku. Stąd też taka prośba do Was: ankieta jest do wypełnienia Jest dzień wolny, a samo jej wypełnienie zajmuje ze 2 minutki. Fajnie by było;) http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/1784/ z góry dzięki. Pozdrawiam i przyczepności na zimę;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wypełniłem, mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 polecialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dość oryginalny temat, ankieta wypełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Poszło. Ciekawy temat, życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to i ja sie 'wypelnilem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wypełnione, mam nadzieję że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ready Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gotowa sztuka Co prawda można by bardziej innowacyjnie temat potraktować, ale jeśli to wystarczy do pracki, to chętnie i popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to ja też sobie saspamo... tzn wypełniłem ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Co najlepsze sam też obecnie jestem na turystyce rekreacji i tez licencjat będzie rowerowy Ankietę zaraz wypełnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpralat Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 poszłoo mam nadzieję że się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jak już napiszesz i nie miałbyś nic przeciwko temu, to wyślij mi tą pracę na meila to sobie przeczytam. Ankieta wypełniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Done! Powodzenia przy opracowaniu wyników i obronie pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jesli bedzie taka mozliwosc tez bym sobie przeczytal ta prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 wszyscy jestesmy ciekawi finalnej pracy, jak juz sie powiedzialo a to publikacja na lamach forum jest nieunikniona, wystawimy ci nasza ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 zrobione powodzonka w obronie i czekamy na wersje oficjalną na forum pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.