Skocz do zawartości

[rower] Trek 4400 '08 i sklep roweromania.pl

AdiLbn

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze witam forumowiczów...nieśmiało a jednak zakładam mój pierwszy temat po godzinach wertowania obecnych tematów :)

Ale przejdźmy do rzeczy.

Bardzo poważnie myślę o kupnie Trek 4400 '08 (v-brakee) ze sklepu ROWEROMANIA :D

Zaznaczę że na rowerku śmigam już parę ładnych lat(Merida Matts Blue Flame i Kona Fire Mountain) z tym ze od ponad roku miałem przerwę i wracam znowu...na co kładę nacisk?

Szeroko pojęta turystyka...rower wszędobylski omijający asfalt...średni teren lasy...

Dlaczego ten rower?

Powiem tak...rama..dożywotnia gwarancja...a wiem sam po sobie że po pierwszym miesiącu jak kupiłem pierwszy rower zaczęła się wymiana części...i z każdego robił się totalny custom :D

Więc....przede wszystkim czy można zaufać temu sklepowi...to moje główne pytanie?

I jak widzicie ten rower? głównie ramę jako bazę na dalszą rozbudowę...oczywiście nie wszytko od razu zmienię...ale z czasem...po prostu chce kupić coś do max 1500PLN żeby móc już jeździć...a z czasem przyjdą zmiany... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...