Skocz do zawartości

[Pulsometr] Do 150zł - który wybrać, wyjaśnienie.

Songoq1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Prosiłbym Was o poradę dotyczącą pulsometru. Chciałbym sobie sprawić porządny jak na tą cenę pulsometr do 150zł, no może minimalnie przekroczyć ten budżet. Chodzi mi o pulsometr, który miałby jak najwięcej przydatnych funkcji i mniej przydatnych. Zastanawiałem się już nad Sigmą m.in: Sigma PC-15, Sigma Fit Watch, coś z serii ONYX - lecz ta chyba jest o wiele uboższa od tych pierwszych, a także BEURER np. PM-25. Ale o co mi chodzi dokładniej? O to, żeby dokładność pulsu była jak najwyższa ( niektórzy w tej cenie podają: jak EKG, ale czy to prawda to nie wiem ), żebym miał pamięć treningów, licznik okrążen, najlepiej licznik spalanych kalorii i tłusczu - albo przynajmniej to pierwsze, strefy pulsu i powiadamianie o tym czy się wypadło z tej strefy o stoperze itd. nie wspominam, no i kodowany sygnał. Gwarancja także jest bardzo ważnym czynnikiem. Fit watch mnie zainteresował, ponieważ ma PEDOMETR, tylko czy to mi pomoże w określeniu dystansu jaki przebiegłem np. w terenie? Tylko do tego bym potrzebował. Czy w jakiś inny sposób mogę się o tym dowiedzieć? Bardzo proszę, pomóżcie mi. Chodzi mi o jak najlepszy pulsometr w tej cenie z jak największą ilością funkcji - ale nie dosłownie. Jeśli mam się sprecyzować to proszę piszcie. Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...