Gevera Napisano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 zdjęcia ma, ale nieostre. trzeba będzie nad tym popracować (; (jak patrzę na wagę ptaka tobo, to moja piękna jest gruuuba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gev waga jets nie istotna liczy sie ze Tobie sie roweru podoba a raczej nie tylk Tobie bo innym takze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 sorry Gevera nie mielismy wczesniej przyjemnosci ale twoj opis z 17.49 jest mowiac krotko zacny a szczegolnie podoba mis sie pozycja (hehe) Roberta w Twoim zyciu przyjedzie Robert i pokaże rządy absolutne tak trzymaj Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Chris, że tak to ujmę, staram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ładny, naprawdę ładny smile.gifBłękitny kolor ramy, klasyczny wygląd Tory i do tego żółte naklejki na obręczach - nieźle smile.gif Co do wagi, będzie ważył pewnie z 14kg, bo ciężkie koła, amor, korba, dętki i opony, ale za to solidne i sprawdzone. Jeśli się nie ścigasz, to pewnie długo Ci posłużą ;] Podpisuję się pod tym w 100%. Dobór kolorów - przebłysk geniuszu Jasno niebieska rama + żółte akcenty + czarna tora - bardzo stylowo! Jak będę składał rower dla mojej dziewczyny, też zrobię coś w ten deseń. Dzięki za inspirację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Pochwalę się za właścicielkę Rower stał się jeszcze większym cukierkiem za sprawą kilku zmian Biała Reba Race. Do tego z gadżecików to biało-niebieski koszyk Elite Custom Race oraz praktycznie wszędzie można zobaczyć białe śrubki o ile Reby jeszcze nie widziałem, to nawet bez niej te delikatne zmiany świetnie się wkomponowały w cały rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xynox Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Od razu poproszę o serie fotek jak prezentuje się z nowym amorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 białe śrubki pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wszystko będzie opublikowane dajcie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ekhm, wkhm, wypowiadam się ja, właścicielka ślicznotki. Biała Reba to taki... przypadek, ale ponieważ zawsze o takiej marzyłam (nie jest w tym nowym malowaniu, na szczęśćie, tylko w tym poprzednim), a w rowerze darczyńcy dobrze wygląda czarna Tora (ile myśmy się namęczyli z bieżniami...) to mam Rebę. Bieżnie. W ogóle, łożyska, ja mam kulki w wianuszku, rower w którym była Reba ma takie fajne sprytne, ze kulki są schowane. Swoją drogą, fajny patent, bo moje kulki zamiast ślicznie zielono-bieskiego smaru miały brązowy. No i bieżnia postrzępiona... wydatek mnie czeka. Koszyk się pojawił, bo mnie plecy bolą od plecaka, a że dodatek do roweru pod kolor, futurystyczny taki... Siodło połamałam. Sztycę też pogięłam, ale dała się naprostować Tak więc na promocji znalazłam bialutkiego Prolinka, szarpnęłam się za kieszeń i oto jest! Śrubki... to było tak -Robimy białe śrubki? -A no możemy... pół, dla testu. Test wypadł pomyślnie, tylko brudzi się to cholernie. Zacisk sztycy jest też biały No i zmiana której nie chciałam, a mianowicie, urwałam przerzutkę tu to już w ogóle hardcore, bo ja mam górny ciąg, na górny drogie, na dolny tańsze, kupiliśmy na dolny LX starego, zamontowaliśmy Robertowi, a jego LX wielofunkcyjnego daliśmy mi się sprawdza. Ponieważ pakuję się, pokój mam malutki (taaa, a wczoraj miałam w nim dwa rowerki w kawałkach... ledwo znalazłam miejsce do spania...) zdjęcia będą najdalej w piątek, jak znajdę dobre tło (i domyję białe gripy... nigdy więcej białych chwytów!) Pozdrawiam (; p.s. Goldbloom, cieszę się że mój rowerek, nawiasem mówiąc, składany byle tanio i jakoś funkcjonowało stał się inspiracją (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dawaj foty, a nie, bo nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Ubotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No i zmiana której nie chciałam, a mianowicie, urwałam przerzutkę tu to już w ogóle hardcore, bo ja mam górny ciąg, na górny drogie, na dolny tańsze, kupiliśmy na dolny LX starego, zamontowaliśmy Robertowi, a jego LX wielofunkcyjnego daliśmy mi się sprawdza. HeHe - a ma być non Shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Miało być miało i myślę że i to poprawimy niestety sytuacja nas zmusiła do tego. A zdjęcia może będą do końca tygodnia jak się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Widzę zmiany potężne:D Ala, szykujesz się ostro widzę =) Z białym siodłem rower wyglądał bosko, to z białą rebą już będzie ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No dobra, dobra gdzie te zdjęcia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xynox Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No właśnie, gdzie te zdjęcia? Miały być już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosu85 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Piękny rower... jak i piękna właścicielka Ciekawy jestem jaka jest waga (roweru oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 W końcu się doczekaliśmy zdjęć roweru z każdej strony Zacny, zacny Kolorystyka bardzo udana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Och, ach (; waga roweru-nie wiem. na pewno więcej niż 12 kg (znaczy, tak zakładam, bo taty rower ma z11-12 kg, a moj jest cięższy). kółka ciężkie, ale dobre. cieszę się, że się rowerek podoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I tak będzie zanim nie wymyślimy kolejnego genialnego pomysłu aby upiększyć te maszynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 NO rower super wyszedl Ta biala reba pieknie sie komponuje z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Może białe gumy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2009 wystarczą białe chwyty paskudzą się tak okropnie szybko, że białe gumy by wyglądały gorzej niż źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2009 To może chociaż racing ralphy z białymi paseczkami Chciałem biale gripy do swojego ktma dać ale skutecznie wybijasz mi to z głowy... Ale chyba kupię czarne z dodatkiem białego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.