Skocz do zawartości

[Rowerka] Felt Geverki (:

Gevera

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Ładny, naprawdę ładny smile.gif

Błękitny kolor ramy, klasyczny wygląd Tory i do tego żółte naklejki na obręczach - nieźle smile.gif

Co do wagi, będzie ważył pewnie z 14kg, bo ciężkie koła, amor, korba, dętki i opony, ale za to solidne i sprawdzone.

Jeśli się nie ścigasz, to pewnie długo Ci posłużą ;]

Podpisuję się pod tym w 100%. Dobór kolorów - przebłysk geniuszu :) Jasno niebieska rama + żółte akcenty + czarna tora - bardzo stylowo! Jak będę składał rower dla mojej dziewczyny, też zrobię coś w ten deseń. Dzięki za inspirację.

Pochwalę się za właścicielkę :P

Rower stał się jeszcze większym cukierkiem za sprawą kilku zmian ;) Biała Reba Race. Do tego z gadżecików to biało-niebieski koszyk Elite Custom Race oraz praktycznie wszędzie można zobaczyć białe śrubki :P o ile Reby jeszcze nie widziałem, to nawet bez niej te delikatne zmiany świetnie się wkomponowały w cały rower :P

ekhm, wkhm, wypowiadam się ja, właścicielka ślicznotki.

Biała Reba to taki... przypadek, ale ponieważ zawsze o takiej marzyłam (nie jest w tym nowym malowaniu, na szczęśćie, tylko w tym poprzednim), a w rowerze darczyńcy dobrze wygląda czarna Tora (ile myśmy się namęczyli z bieżniami...) to mam Rebę.

Bieżnie. W ogóle, łożyska, ja mam kulki w wianuszku, rower w którym była Reba ma takie fajne sprytne, ze kulki są schowane. Swoją drogą, fajny patent, bo moje kulki zamiast ślicznie zielono-bieskiego smaru miały brązowy. No i bieżnia postrzępiona... wydatek mnie czeka.

Koszyk się pojawił, bo mnie plecy bolą od plecaka, a że dodatek do roweru pod kolor, futurystyczny taki... :P

Siodło połamałam. Sztycę też pogięłam, ale dała się naprostować :blink: Tak więc na promocji znalazłam bialutkiego Prolinka, szarpnęłam się za kieszeń i oto jest!

Śrubki... to było tak

-Robimy białe śrubki?

-A no możemy... pół, dla testu.

Test wypadł pomyślnie, tylko brudzi się to cholernie. Zacisk sztycy jest też biały :P

No i zmiana której nie chciałam, a mianowicie, urwałam przerzutkę :whistling: tu to już w ogóle hardcore, bo ja mam górny ciąg, na górny drogie, na dolny tańsze, kupiliśmy na dolny LX starego, zamontowaliśmy Robertowi, a jego LX wielofunkcyjnego daliśmy mi :P się sprawdza.

Ponieważ pakuję się, pokój mam malutki (taaa, a wczoraj miałam w nim dwa rowerki w kawałkach... ledwo znalazłam miejsce do spania...) zdjęcia będą najdalej w piątek, jak znajdę dobre tło (i domyję białe gripy... nigdy więcej białych chwytów!)

Pozdrawiam (;

p.s. Goldbloom, cieszę się że mój rowerek, nawiasem mówiąc, składany byle tanio i jakoś funkcjonowało stał się inspiracją (:

No i zmiana której nie chciałam, a mianowicie, urwałam przerzutkę tu to już w ogóle hardcore, bo ja mam górny ciąg, na górny drogie, na dolny tańsze, kupiliśmy na dolny LX starego, zamontowaliśmy Robertowi, a jego LX wielofunkcyjnego daliśmy mi się sprawdza.

HeHe - a ma być non Shimano :thumbsup:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...