Skocz do zawartości

[Bolesławiec] Budowana autostrada

Morpheo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wynika ze zdjęć na stronie budowy ( http://zgorzelec-krzyzowa.pl/gallery.aspx ) pod Bolesławcem istnieje już spory kawałek nowej A4, który w praktyce jest gotowy, a który poczeka na otwarcie do końca lipca 2009. W związku z tym (i moimi niecnymi zamiarami :icon_mrgreen: ) kilka pytań do zorientowanych:

- w których (orientacyjnie) miejscach zaczyna się i kończy odcinek "przejezdny" dla (gotowy i pozbawiony wartowników);

- którędy można tam wjechać i wyjechać (rowerem rzecz jasna, więc w grę wchodzą niekoniecznie oficjalne zjazdy);

Z góry dzięki za informacje.

• 5 tygodni później...
Gość BarteX88
Napisano

Co Ty kombinujesz? Po obwodnicy legnickiej trzeba było jeździć jak była w budowie (tak jak ja) ;)

Napisano

Rowerem po A4 to nie to samo, co po legnickiej obwodnicy. Którą na dodatek budują do dziś (25. rok) i którą mają skończyć w 2011 :D

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Ja mieszkam koło Bolesławca, ale się za bardzo tym nie interesowałem. Wiem, że na tę autostrade da się wjechać przez bory dolnośląskie bo kiedyś się natknąłem jeżdżąc. Ale ty być chciał tam szosówką jeździć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...