jasiu32 Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 Witam. Szukajka na forum nie działa i nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu... :/ Mam do wydania maksymalnie 400zł na amortyzator. Jeżdżę przeważnie po mieście, nieraz lekki teren. Moja waga to 90-100kg. Myślałem nad Manitou Axel Elite lub Rock Shox Dart 2 (ale ponoć rocznik 2008 ma jakąś wadę produkcyjną i często pocą się uszczelki). Sam już nie wiem. Skok to maksymalnie 80mm z powodu na geometrie ramy. Chciałbym, abym trochę na nim pojeździł i nie złapał za szybko luzów. Co do wagi to max 2,5kg. Co mi zaproponujecie? pozdrawiam
solak Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 witam posiadam rocznego Manitou Axel Platinium rura sterowa 17cm b dobry stanie
c1ach Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 W tej cenie to ja proponuję używkę, bo trudno dostać coś nowego i fajnego z 80 mm skoku za tyle kasy. Może jakaś Tora albo o: http://allegro.pl/show_item.php?item=521435581 To sprzedaje jeden z naszych forumowiczów, a więc pewne źródło Skok z tego co pamiętam 85, dużej różnicy w porównianiu do 80 pewnie nie ma. Waga dużo poniżej twoich oczekiwań i rura w miarę długa Ja w każdym razie wolałbym to niż nowego Darta. No i przede wszystkim masz otwartą kąpiel olejową
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.