Piterpak Napisano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 jak w temacie z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 najsampierw wrzucasz swoje zdjęcie którym sie chcesz podzielic z nami na jakis serwerek a potem jak juz masz link do zdjęcia to robisz: 1. klikasz na przycisk "Img" 2. wklejasz link do zdjęcia 3. znowu klikasz na przycisk "Img" i to wszystko :mrgreen: PS. tutaj masz chyba najpowszechniej uzywana przez fotoforumowiczuw stronke http://www.imageshack.us/ obsługa prosta jak drut tak wiec nawet nie tłumacze- jak potrafiłes sie zarejestrowac na forum to z tym tez sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 tylko zanim wkleisz fotke sprawdź jej rozdzielczośc zeby nie była za duża > na serwer musisz wgrać fotke w odpowiednim rozmiarze :!: albo poprostu podawaj link do fotki - wtedy nie musisz zmieniac rozdzielczosci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A co oznacz takie coś: Quota Uploadu w profilu :?: To jest chyba do przechowywania załączników ale nie działa. Jak wchodzę na panel kontrolny to jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 A co oznacz takie coś: Quota Uploadu w profilu :?: To jest chyba do przechowywania załączników ale nie działa. Jak wchodzę na panel kontrolny to jest błąd. Widocznie admin wyłaczył taką opcje ze względu an to z ejak każdy coś pozałącza to masakrycznie zostaje obciązony serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewap84 Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czyli zdjęcie można zamieścic tylko takie które znajduje sie na serwerze :?: Czy może da sie zamieścić zdjęcie które znajduje sie na twardym dysku :?: (dobrze żeby była taka możliwość :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czyli zdjęcie można zamieścic tylko takie które znajduje sie na serwerze :?: Czy może da sie zamieścić zdjęcie które znajduje sie na twardym dysku :?: (dobrze żeby była taka możliwość :wink: ) 1) tak 2) nie da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 a ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zdjęc: ostatnio zauważyłem ze sporo ludzi wrzuca na forum zdjęcia w taki sposób ze w poscie wywietlaja sie miniaturki zdjęc które dopiero po kliknięciu na nie sie wczytują ze tak powiem "w całej okazałości" :wink: . Przyspiesza to pewnie działanie forum. Pytanie: jak to zrobić ?? Ja tez tak chce a jakos nie potrafie... wybaczcie lamerskie pytanie... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Na www.imageshack.us to jest opcja "Thumbnail for forums (1) - drugi adres www od góry po wgraniu zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 moim zdaniem przydaloby sie tak zakombinowac aby to bylo wrecz obowiazkowe, uniknelibysmy dzieki temu ogromnych fotek w postach male fotki w postach - ok ale czasami są tak bycze ze forum wyglada tak ze plazma 50'' byłaby za mała by to wyświetlić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 dzięki skrzynia- w tym kierunku kombinowałem ale nie zdążyłęm. Lookas faktycznie byłoby to przydatne- czasami mi mojego 19calowego monitora nie starcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 a weług mnie troche rpzesadzacie, wiekszosc zdjec jest ciekawa (czyjes dzieła - rowerki) i i tak udajemy sie do powiekszenia, w tym klimacie mi te duze zdjecia nie przeszkadzają tak samo jakby sie czepiać niektorych kilometrowych stopke, w tedy posty tez zjamują caly ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 a weług mnie troche rpzesadzacie, wiekszosc zdjec jest ciekawa (czyjes dzieła - rowerki) i i tak udajemy sie do powiekszenia, w tym klimacie mi te duze zdjecia nie przeszkadzają tak samo jakby sie czepiać niektorych kilometrowych stopke, w tedy posty tez zjamują caly ekran przepraszam marix ale mam tak świetny nastrój że nie moge sie powstrzymać z następującym komentarzem : niektórzy pisza a niektórzy rozumieją tylko pismo wieloobrazkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 przeciez nie każe Ci zaposywac sie na forum fotograficzne :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 przeciez nie każe Ci zaposywac sie na forum fotograficzne :shock: jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Mi obrazki nie przeszkadzaja nawet jak sa za duze a i tak nie ma zdjec az tak duzo w postach zeby byl sens dzialania w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 marix wszystko cacy ale jak cie dany temat interesuje, widzisz miniaturke to i tak na nią zerkniesz i obejzysz, a jak wchodzisz 20 raz na te strone aby zobaczyc co i kto dopisal w temacie to forum nie skacze jak zaba bo laduja sie kolejne fotki w efekcie trzeba poczekac az wszystkie sie zaladuja i w dopiero mozna zaczac czytac, a jak fotka akurat cie nie interesuje bo takie tez sa albo juz je widziales to nie musisz ich ogladac ponownie, a miniaturki zaladuja sie wiele szybciej niz cale zdjecia ps na szybkosc swojego lacza 768kb/s narzekac nie moge ale nawet ono nie da rady zaladowac wszystkich fotek na stronie na raz ( moje ustawienia to 80 postów na strone ) [ Dodano: 2005-07-31, 01:07 ] na innych forach spotkalem sie nawet z zapisem w regulaminie, mówiącym o tym ze nie mozna do postów klejac fotek wiekszych niz ilestam na 650 pixeli - dzięki czemu forum się nie rozjezdza :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 31 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Fotki które nie powodują rozjeżdżania się forum można wstawiać do postów. Większe - podajemy linki lub wklejamy miniaturę. Tak jest w "Zasadach pisania nowych tematów"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.