Skocz do zawartości

[rower]KTM Soul - warty zakupu?

mrarash

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rower głownie służy jazdy rekreacyjnej las szuter i piach ale także zdarza mi sie lekki fr lubię trochę poskakać ale tez praca bo jestem kurierem i szukałem roweru i ten mi sie wydał idealny

Gość R3surrection
Napisano

rower dla kuriera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDD

Napisano

Zawsze mi się wydawało że rower dla kuriera musi być w miarę lekki i raczej na oponach bardziej trekkingowych.

Ten KTM będzie ciężkawy...

Nie wiem czy za jednym zamachem uda Ci się połączyć pracę z lekkim fr i szutrem...

Napisano

no trzeba jakoś zarabiać a jako ze kocham jazdę na rowerze to wybrałem prace kuriera moje miasto nie jest duże wiec sie nie najeżdżę a zarobki są zadowalające

tera jeżdżę na haro fightine zero to małych przeróbkach dałem inny amorek nie pamiętam jaki i mi nie sprawia to problemów i opony mam 2;35 i jeździ sie bardzo wygodnie i tez jest dość ciężki

Napisano

zły to na pewno rower nie jest, opony Schwalbe Table Top 2.25 mają dość niskie opory toczenia, rama 17 nie jest taka mała żeby nie dało się na niej jeździć jako kuriera. Polecam jednak czegoś jeszcze poszukać bo w tej cenie można znaleźć wiele ciekawych rowerków.

a co byś powiedział na używanego fulla w tej cenie? np. Giant AC - http://allegro.pl/item518517313_okazja_fre...hi_z150_fr.html do FR na pewno by się nadał, a ogólnie miałbyś większą wygodę podróżowania.

Napisano

zauważ, że ten AC nie jest tym szmelcem z ostatnich lat produkcji tylko starszym, na lepszym osprzęcie i lepszym zawieszeniu. Pozatym skoro mrarash pisze że jego miasto nie jest za duże nie widzę problemu w jeździe AC jako rower dla kuriera

poza tym to był tylko przykład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...