mrarash Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 witam wszystkich Mam dylemat znalazłem na allegro fajny rower(http://allegro.pl/item518735727_rower_ktm_soul_17_street_4x_dirt_marzocchi_jak_ns.html),ale jest trochę drogi i mam pytanie czy jest on wart zakupu bo to dużo kasy wiec pomóżcie mi. to link na nowo bo tamten nie chciał działac http://allegro.pl/item518735727_rower_ktm_...chi_jak_ns.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zależy do czego potrzebny ci rower, napisz jak jezdzisz wtedy bedzie można coś wiecej powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrarash Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 rower głownie służy jazdy rekreacyjnej las szuter i piach ale także zdarza mi sie lekki fr lubię trochę poskakać ale tez praca bo jestem kurierem i szukałem roweru i ten mi sie wydał idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 rower dla kuriera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zawsze mi się wydawało że rower dla kuriera musi być w miarę lekki i raczej na oponach bardziej trekkingowych. Ten KTM będzie ciężkawy... Nie wiem czy za jednym zamachem uda Ci się połączyć pracę z lekkim fr i szutrem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrarash Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no trzeba jakoś zarabiać a jako ze kocham jazdę na rowerze to wybrałem prace kuriera moje miasto nie jest duże wiec sie nie najeżdżę a zarobki są zadowalające tera jeżdżę na haro fightine zero to małych przeróbkach dałem inny amorek nie pamiętam jaki i mi nie sprawia to problemów i opony mam 2;35 i jeździ sie bardzo wygodnie i tez jest dość ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jak dla mnie to po sezonie cena jest trochę za wysoka. Ja bym jeszcze poszukał czegoś innego bo za prawie 3500 można kupić lepszą maszynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrarash Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 wiem dlatego wolałem spytać o zdanie innych a co byście mi polecili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja zawsze polecam samodzielne składanie. Możesz sobie wybrać części jakie ci odpowiadają i które wykorzystasz w pełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrarash Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 to jest pomysł tylko ze mnie sie nie chce składać samemu wolał bym coś gotowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 zły to na pewno rower nie jest, opony Schwalbe Table Top 2.25 mają dość niskie opory toczenia, rama 17 nie jest taka mała żeby nie dało się na niej jeździć jako kuriera. Polecam jednak czegoś jeszcze poszukać bo w tej cenie można znaleźć wiele ciekawych rowerków. a co byś powiedział na używanego fulla w tej cenie? np. Giant AC - http://allegro.pl/item518517313_okazja_fre...hi_z150_fr.html do FR na pewno by się nadał, a ogólnie miałbyś większą wygodę podróżowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Giant AC do kurierki? Jakos sobie nie moge wyobrazić. Do pracy kup oddzielny rower, najlepiej jakiegoś ostrzaka na slickach. Giant AC za tyle pieniędzy? Już wolałbym http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=517735058 Sprecyzuj jaki rower Cię interesuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 zauważ, że ten AC nie jest tym szmelcem z ostatnich lat produkcji tylko starszym, na lepszym osprzęcie i lepszym zawieszeniu. Pozatym skoro mrarash pisze że jego miasto nie jest za duże nie widzę problemu w jeździe AC jako rower dla kuriera poza tym to był tylko przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrarash Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 oglądałem te rowerki i szczerze wolałbym coś tylko z amortyzatorem tylko przednim ale rowery są niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.