Marker Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 W najnowszym MR jest notka o firmie Inkdividual która tworzy odzież rowerową na zamówienie. Mają bardzo pokaźną ofertę. Możemy u nich zamówić koszulki, bluzy, spodnie a nawet bandamy, z tym że sami możemy zaprojektować jak będzie wyglądało nasze odzienie! Ceny nie są takie kosmiczne, jak dla mnie są nawet ok. Przykładowo, koszulka z krótkim rękawem 160zł. Biorąc pod uwagę to, że sami projektujemy to jest to naprawde cena fajna. A przy większej ilosći zamówień ta liczba jeszcze wzrasta. Miał może ktoś do czynienia z efektami prac owej firmy? Jak się sprawuje w praktyce? Bo w teori wygląda naprawde pięknie. Link: http://www.inkdividual.com/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Przecież to firma jednego z naszych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Przecież to firma jednego z naszych forumowiczów. ... i w związku z tym bez paniki - w sprawie koszulek forumowych trzymamy rękę na pulsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wybacz Schwefel, nie wiedziałem o tym, a szukajka nic nie pokazała po wpisaniu frazy Inkdividual więc pozwoliłem sobie taki temat założyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.