Skocz do zawartości

[snowboard] Kilka pytań ogólnych ;)

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że to nie forum o tym. Ale liczę na delikatną pomoc w sprawie deski. Bo stało się jak się stało, ale... zaraziłem się zaliczając upadki na stoku :verymad:

O ile przy wyborze deski już coś nie coś wiem, ale chętnie wysłucham porad B)

Wiązania, czym się kierować z rozmiarem? Innymi radami również nie pogardzę :)

I jakieś opinie o butach Northwave? W kwestii rowerowej się nie zawiodłem a na allegro oferta jest atrakcyjna.

I ogólnie we wszystkich elementach jakich firm unikać, a na które patrzeć :)

Za wszelką przekazaną wiedzę dziękuję :)

• 3 tygodnie później...

Z wiązań to polecam Flow - trochę kosztują ale zapewniają niesamowity komfort na stoku i świetnie trzymają buty. Jeśli chodzi o normalne - to rozmiar musi być dopasowany do butów - dobrej jakości wiązania robi firma Drake - są to wysokiej klasy wiązania i ogólnie polecane przez snowboardzistów. Jeśli kupisz wiązania takich firm jak Nitro , Burton, Forum czy Drake na pewno nie będziesz zawiedziony. Uwagę zwracaj aby piętka i pompki były przynajmniej aluminiowe. Musisz konkretniej zadać pytania bo tak ogólnie to ciężko coś mądrego napisać :thanks: Wszystko zależy od wielu współczynników - choćby od Twojego stylu jazdy.

Ps. Sam mam buty Northwave i szczerze polecam - dobre modele to Legend i Decade - ale tak jak mówię, dużo zależy od Twoich preferencji i umiejętności. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...