Robert Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wiem, że to nie forum o tym. Ale liczę na delikatną pomoc w sprawie deski. Bo stało się jak się stało, ale... zaraziłem się zaliczając upadki na stoku O ile przy wyborze deski już coś nie coś wiem, ale chętnie wysłucham porad Wiązania, czym się kierować z rozmiarem? Innymi radami również nie pogardzę I jakieś opinie o butach Northwave? W kwestii rowerowej się nie zawiodłem a na allegro oferta jest atrakcyjna. I ogólnie we wszystkich elementach jakich firm unikać, a na które patrzeć Za wszelką przekazaną wiedzę dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Z wiązań to polecam Flow - trochę kosztują ale zapewniają niesamowity komfort na stoku i świetnie trzymają buty. Jeśli chodzi o normalne - to rozmiar musi być dopasowany do butów - dobrej jakości wiązania robi firma Drake - są to wysokiej klasy wiązania i ogólnie polecane przez snowboardzistów. Jeśli kupisz wiązania takich firm jak Nitro , Burton, Forum czy Drake na pewno nie będziesz zawiedziony. Uwagę zwracaj aby piętka i pompki były przynajmniej aluminiowe. Musisz konkretniej zadać pytania bo tak ogólnie to ciężko coś mądrego napisać Wszystko zależy od wielu współczynników - choćby od Twojego stylu jazdy. Ps. Sam mam buty Northwave i szczerze polecam - dobre modele to Legend i Decade - ale tak jak mówię, dużo zależy od Twoich preferencji i umiejętności. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.