Skocz do zawartości

[support] Kelly's Magnus Bordeau 05

lukasniper91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Mam pytanie do użytkowników Kellys'a Magnusa model z 2005 roku jakiej marki suport był w nim zamontowany ? Prosiłbym także o jego krótki opis (m.in szerokość ,długość )

dzięki za odpowiedzi Lukasniper91

Napisano

Jeśli chcesz wiedziec bo chcesz wymienic na taki sam to jest to bardzo mało istotne , możesz kupic sobie zwykłego vp na maszynach i spokojnie ci przejedzie od 3 do 5 tysiecy a moze i więcej , im prostsza konstrukcja tym dłuzej wytrzymuje.

Napisano

nie zamierzam kupowac takiego samego tylko mam suport z kellys'a magnusa z 05 i nie wiem jakiej marki on jest , poniewaz nigdzie na nim nie moge znalezc marki tego suportu i potem wystawic na allegro

Pozdrawiam Lukasniper91

Napisano

uuu no nie wiedzialem ze on ma az tyle przejechane nie chwaliles sie , ale z ciekawosci chcialbym tez wiedziec co to za suport , Schwefel ten suport dostalem do uzytkownika Elo78 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.