kosciczek Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Więc odpowiadam: * telefon działa * nie stwierdziłem problemów z karta pamięci i słuchawkami * aparat działa i robi nawet ładne fotki (jak na telefon komórkowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wczoraj kupiłem Xperię ale ze sklepu, bo ci z playa to powinni handlować ziemniakami na straganie a nie komórkami Przy okazji wszystkie abonamenty przeniosłem do Plusa na bardzo dobrych warunkach. Co do samego telefonu to na początku było ciężko, 0 ergonomii ale później odkryłem praktycznie nieograniczone możliwości tego WM 6.1. Programów na tą platformę jest pełno i większość za darmo. Automapa chodzi ale imho wolno. Moja samochodowa nawigacja (fabryczna) dużo szybciej wyświetla grafikę i reedytuje trasę. Za to Google maps to super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Nokia E52 - po SE 2x, samsungu 2x, motoroli też 2x. moja pierwsza nokia. Straszny delikates na pierwszy rzut oka ale lądowanie na asfalt wytrzymała, no i silnie biznesowo elegancki. Dla tych co potrzebują telefonu do dzwonienia - zbyt dużo niepotrzebnych wodotrysków. Dla reszty wiele fajnych i przydatnych funkcji. No i bateria - przy aktywnym BT i skanowaniu wi-fi trzyma 7 dni - jak dla mnie bomba. No i ma GPS-a, na rowerek jak znalazł. Ogólnie zależy co kto lubi - jeden córkę drugi teściową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Nokia E52 . Jeden wielki, ogromny plus : za baterię . A poza tym jak ktoś już miał tel na Symbianie to norma . M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 niokia 5220, jest fajna jedynymi minusami jest to ze wokół głównego klawisza jest rózowe podświetlenie i zawiesza sie czasami menu ;/ Ogólnie polecam ten fonik bo jest fajny ale wkurza mnie to ze ten telefon jest ,,krzywy" xD Pozdrawiam. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ja miesiąc temu przerzuciłem się z nokii 6300 na nokię e50. mimo, że telefon ma swoje lata to strasznie jaram się symbianem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ja miesiąc temu przerzuciłem się z nokii 6300 na nokię e50. mimo, że telefon ma swoje lata to strasznie jaram się symbianem:D podziwiam, ja wytrzymałem z nokią e50 4miesiące i zmieniłem ją na Sony Ericssona C902, jeszcze tak przymulonego telefonu jak E50 nie miałem... zawieszał się nawet ja włączałem bluetooth, bateria trzymała max. 1,5 dnia, jedyne co u niej było na plus to aparat bo całkiem fajnie wyostrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Mam takie same doświadczenia z E50. Kilka miesięcy i sprzedałem badziewie bo bym się nerwowo wykończył. Za to E51 spisuje się idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Potwierdzam z E51 nie ma problemów, takich jak w starszej, ale ciekawy jestem jak działa E52? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja od ponad roku mam E51 i bardzo sobie ten telofonik chwalę. Nie mam zamiaru go zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja mam Samsunga U700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Odnośnie Solida - jestem jego szczęśliwym posiadaczem (B2100), więc kilka faktów: 1. Jest... solidny To duży plus - jedna z bardziej ulubionych zabawek mojego dziecka. Gryzie, rzuca, szarpie - nic się nie dzieje. Te testy są o wiele bardziej drastyczne niż rzucanie nim o kamienie 2. W niskich temperaturach sprawuje się podobnie do reszty telefonów. Tutaj bez rewelacji. Wniosek: pod pazuchę chować. 3. Można robić zdjęcia pod wodą Fajny bajer. Filmy również... 4. Odnośnie baterii i prądożerności. Te 24 dni to mit. Znajomy ma również Solida. Zarówno u niego jak i u mnie średnia ładowania - 2 tygodnie. Jak włączysz BT to 2,3 dni. 5. Java jest tutaj spaprana. Dalej staram się jakimś cudem uruchomić Trekbuddy. Dalej bez dobrych rezulatatów. 6. Latarka jest boska. Do tego stopnia, że czasem już nawet czołówki nie używam, a wolę telefon zabrać 7. Interfejs - masakryczny. Oprogramowanie komputerowe również. No ale cóż - ten telefon nie ma być wygodny Podsumowując - mam nadzieję kupić taki telefon również żonie. Jest niesamowitą wygodą rzucać telefonem gdzie popadnie (np. w piasek na plaży) i się tym kompletnie nie przejmować. Zdarzyło mi się kilka poważnych gleb tego telefonu - a on dalej działa jak działał. Polecić - jak najbardziej. Ale należy się przygotować na krok wstecz jeśli chodzi o oprogramowanie i właściwości user - friendly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemot Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 U mnie od dłuższego czasu N95 - jedyna wada - bateria ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 E75 - wszytko fajnie tylko slaba bateria i slaby zasieg (w porownaniu do innych telefonow w tym samym miejscu) Nokia E52 - po SE 2x, samsungu 2x, motoroli też 2x. moja pierwsza nokia. Straszny delikates na pierwszy rzut oka ale lądowanie na asfalt wytrzymała, no i silnie biznesowo elegancki. Dla tych co potrzebują telefonu do dzwonienia - zbyt dużo niepotrzebnych wodotrysków. Dla reszty wiele fajnych i przydatnych funkcji. No i bateria - przy aktywnym BT i skanowaniu wi-fi trzyma 7 dni - jak dla mnie bomba. No i ma GPS-a, na rowerek jak znalazł. Ogólnie zależy co kto lubi - jeden córkę drugi teściową. Ciekaw mnie to jak wykozystujesz taki gps do jazdy na rowerze, chyba ze jezdzisz na szosie, bo po zjechaniu z drogi jest tylko zielony kolor na ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nokia 6120 classic i 100% zadowolenia bardzo sympatyczny telefonik, największą wadą (choć wcale nie aż tak wielką) jest aku trzymający mi 2-3 dni w zależności od intensywności używania... poza tym naprawde ciężko się przyczepić do czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Motorola Milestone. Mam go od zeszłego czwartku i jestem pod wielkim wrażeniem działania androida oraz jakości wykonania tej Motoroli, bardzo wygodnie przegląda się internet, teksty/sms'y/maile piszę się bardzo przyjemnie, w markecie jest wiele przydatnych aplikacji oraz gier (za darmo, w Polsce nie ma na razie dostępu do płatnej części Android Market). Jeśli chodzi o baterię, to wytrzymuje mi góra dwa dni (gdy działała tylko jako telefon, czyli z wyłączoną synchronizacją, trochę rozmów, parę sms'ów, udało mi się dobić do 3 dni). Jakość rozmów jest wprost niezwykła (słychać lepiej niż we wszystkich telefonach z jakimi miałem do tej pory do czynienia, np e51 czy 6310i). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viphouse Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nokia 5800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Motorola Milestone. Nie haczy się ten system? Bo procek dali słabiutki w porównaniu do najnowszych smartfonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 W G1 nie miałem z tym problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 od prawie 4 lat użytkuję SE 610i, telefon wytrzymał bez żadnych awarii, nie robi tez żadnych problemów i śmiga jak nowy.. tylko wygląd zewnętrzny pozostawia dużo do życzenia po takim czasie.. ale setki upadków itp jakie wytrzymał to i tak wiele.. To już mój 3 SE i następny będzie chyba w995i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 k850i, c905, X1, satio,w995 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie haczy się ten system? Bo procek dali słabiutki w porównaniu do najnowszych smartfonów. Jak na razie nie zauważyłem żeby się gdzieś haczył (Android w wersji 2.1), wszystko śmiga szybko i sprawnie. Jak coś zauważę to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Słaby procek to mit. To 600mhz, ale nie od Qualcoma jak G1 (którego jestem posiadaczem) i ma osobny akcelerator graficzny, przez co jest wydajniejszy od Nexus One, który ma procek 1ghz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Samsung Avila, kupiony zanim stał się "sławny" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja posiadam Nokię 6303. Jestem z niej bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.