pawel1315 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Posiadam Nokie 6300 Bardzo fajny telefonik tylko aluminiowa obudowa się strasznie rysuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Używam też Samsunga G800. Mogę o nim powiedzieć że to miła i przyjemna w obsłudze cegiełka. Aluminiowa obudowa, krowiasty wyświetlacz i płaska klawiatura, z mimo wszystko dobrym czuciem przycisków to naprawdę znaczące zalety tego telefonu. Robi on też dobre fotki, ostatnio nawet w nocy okazyjnie robiłem {tak dla sprawdzenia - oczywiscie rewelacji wtedy nie ma} i na wyświetlaczu Samsunga aż tak źle one nie wyglądają. Znalazłem na internecie kod serwisowy, dzięki któremu można wejść w ustawienia np głośności i lekko go podrasowałem - głośniej gra, ale jeszcze nie charczy. Gdyby ktoś chciał ten kod do samsunga G800 to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A ja posiadam Nokie 2610. Tworzywo co dobrali na osłone wyświetlacza jest do bani i jak słoneczko przyświeca nic nie widać, a i bajerów w opcjach i dodatkach brak. Za to sam wyświetlacz ma dobry i czytelny (poza tą nędzną osłoną) no i rzecz najważniejsza: mi bateria trzyma ponad 2 tygodnie (dzwonie raz na ruski rok, większość czasu telefon robi za przerośnięty zegarek ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nokia e50 = nie polecam nikomu. tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nokia E63 - polecam, qwerty to jest jednak to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ja mam od 14-15 miesięcy k810i który sprawuje się wzorowo. Oczywiście soft zmodyfikowany na maxa A od kilku dni mam k850i i teraz nie wiem który zostawić sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddubicki Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Posiadam LG KU990 Viewty. Dotykowy ekran, aparat 5 mpix z funkcją makro, ISO 800, Divx, pamięć 100MB. Ogółem telefon całkiem dobrej jakości. Mój pierwszy ze stajni LG. Kiedyś te telefony nie były warte polecenia, ale wraz w biegiem czasu firma LG stale polepsza jakość w produktach z tego segmentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paciek Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja posiadam nokie N82 i jestem strasznie zadowolony gps działa bardzo fajnie aparat 5mp zdjęcia bardzo ładne jedynym minusem to niestety bateria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja posiadam Nokie 6300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Zadowolony użytkownik Nokii E51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Widzę, że Nokia przeważa Obecnie mam HTC Touch Diamond i jestem jak dotąd zadowolony. Ktoś może interesuje się pda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja mam prosty telefon, bez aparatu i innych bajerów. Mianowicie Nokię 1650. Polecam, sprawdza się w ekstremalnych warunkach - została zasypana piachem, spadła z 3 metrów na beton, wpadła do wody i mimo to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem SE w880i Walkman...zepsuło się podgłaśnianie ale to przez moją własną głupotę...telefon nie zawodny(poza tym podgłaśnianiem<.<) mały zgrabny no i co najważniejsze...śpiewa tańczy recytuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 mi ostatnio na rowerze na asfalt wypadła 6300, pękł wyswietlacz;] ale telefon jest jak dla mnie świetny dlatego nie wymieniam a zainwestowałem w nowy ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vroobelle Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ja mam SE k770 i jedyny problem to wejscie na ladowarke/sluchaki/kabel USB (jest jedno do wszystkiego) bo cos nie łączy. juz po tygodniu uzywania okazalo sie ze jak podpinam cos to musze "szukac" łączenia ;/ moze ktoś kto posiada k770 lub k800 też ma z tym problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Vroobelle jeśli wyszło to już po tygodniu to bierz papiery i leć do salonu, od tego masz gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 W moim k770 na początku wejście śmigało. Po pół roku jak podłączam ładowarkę lub słuchawki, to nie zawsze załapuje za pierwszym razem. na razie nie chce mi się z nim lecieć do salonu, jak do końca się zwali to pójdę To jest typowa i bardzo popularna usterka w SE. Zrobią bez gadania w ramach gwarancji, nie masz się czym martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vroobelle Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 nooo i tu jest problem telefon kupiłem na allegro i niby jeszcze ma rok gwarancji ale był kupowany gdzieś w salonie Ery na drugim końcu Polski. To musze to zanosić tam gdzie to kupowali czy w dowolnym salonie mi to zrobią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Jeśli masz gwarancję z dowodem zakupu (czyt. paragon), to zrobią w każdym salonie. W sumie 10 s googlowania i znalazłem to: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=10885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spindle Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Widzę, że Nokia przeważa Obecnie mam HTC Touch Diamond i jestem jak dotąd zadowolony. Ktoś może interesuje się pda? Ja ostatnio sprzedałem HTC Universala Aktualnie posiadam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalek Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Orientuje się ktoś może, czy Orange ma w swojej ofercie jakieś telefony(oprócz N95 itp) z symbianem i GPS na abonament w rozsądnej cenie? Bo z ich strony niewiele można się dowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkielko Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja jestem posiadaczem Sony Ericssona K550i. Ogólnie telefonik fajny, przede wszystkim się nie psuje, choć materiały mogły by być lepsze. W jednym klawiszu mi się dziura zrobiła , jak mi telefonik wypadł z kieszeni przy 22 km/h trochę się porysował, ale jeśli chodzi o awaryjność to do telefonu nie mam zastrzerzeń nie zepsuł mi się od kąd go użytkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja mam lg kc 550 jest dobry ale wcześniej miałem iphona i był tylko trochę lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a ja stoję przed dylematem co wybrać? HP iPAQ Voice Messenger- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl/ho/WF05a/215348-215348-64929-3352590-3352590-3806508.html czy Samsung sgh-i780i - http://telepolis.pl/telefony.php?id=1371#parametry Oba w podobnej cenie (różnica 45zł na korzyść hp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja mam Nokie 3310 wogóle się nie martwię czy mi bateria padnie ;p ;] a moim poprzednim telefonem była Nokia N73 telefon super tylko mi go starzy wzięli -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.