Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Używam też Samsunga G800. Mogę o nim powiedzieć że to miła i przyjemna w obsłudze cegiełka. Aluminiowa obudowa, krowiasty wyświetlacz i płaska klawiatura,

z mimo wszystko dobrym czuciem przycisków to naprawdę znaczące zalety tego telefonu.

Robi on też dobre fotki, ostatnio nawet w nocy okazyjnie robiłem {tak dla sprawdzenia - oczywiscie rewelacji wtedy nie ma} i na wyświetlaczu Samsunga aż tak źle one nie wyglądają.

Znalazłem na internecie kod serwisowy, dzięki któremu można wejść w ustawienia np głośności i lekko go podrasowałem - głośniej gra, ale jeszcze nie charczy.

Gdyby ktoś chciał ten kod do samsunga G800 to pisać :)

A ja posiadam Nokie 2610. Tworzywo co dobrali na osłone wyświetlacza jest do bani i jak słoneczko przyświeca nic nie widać, a i bajerów w opcjach i dodatkach brak.

Za to sam wyświetlacz ma dobry i czytelny (poza tą nędzną osłoną) no i rzecz najważniejsza: mi bateria trzyma ponad 2 tygodnie (dzwonie raz na ruski rok, większość czasu telefon robi za przerośnięty zegarek :) ).

Posiadam LG KU990 Viewty. Dotykowy ekran, aparat 5 mpix z funkcją makro, ISO 800, Divx, pamięć 100MB. Ogółem telefon całkiem dobrej jakości. Mój pierwszy ze stajni LG. Kiedyś te telefony nie były warte polecenia, ale wraz w biegiem czasu firma LG stale polepsza jakość w produktach z tego segmentu.

• 4 tygodnie później...

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem SE w880i Walkman...zepsuło się podgłaśnianie ale to przez moją własną głupotę...telefon nie zawodny(poza tym podgłaśnianiem<.<) mały zgrabny no i co najważniejsze...śpiewa tańczy recytuje !!!

W moim k770 na początku wejście śmigało. Po pół roku jak podłączam ładowarkę lub słuchawki, to nie zawsze załapuje za pierwszym razem. na razie nie chce mi się z nim lecieć do salonu, jak do końca się zwali to pójdę :)

To jest typowa i bardzo popularna usterka w SE. Zrobią bez gadania w ramach gwarancji, nie masz się czym martwić :)

Ja jestem posiadaczem Sony Ericssona K550i.

Ogólnie telefonik fajny, przede wszystkim się nie psuje, choć materiały mogły by być lepsze. W jednym klawiszu mi się dziura zrobiła :) , jak mi telefonik wypadł z kieszeni przy 22 km/h trochę się porysował, ale jeśli chodzi o awaryjność to do telefonu nie mam zastrzerzeń nie zepsuł mi się od kąd go użytkuje :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...