Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Samsung U700 Silver

Taki bajerowato srebrzysty :P ponoć lakier z niego miał schodzić ale dbałem i nie tarmosiłem zbytnio i co? Nagrode dostałem od losu... Zepsuł sie sam z siebie, nie upadł ni razu, nie poczuł kropli wody, pieszczony, pielęgnowany... i jajco i tyle! :(

Teraz zobaczymy jak to będzie z reklamacją :P

Hulam sobie zastępczo na nokii 3310 (ponoć ma aparat 8mln Mpix, pulsometr, GPS, nagrywarke DVD, i dekoder polsatu ale niestety nie wiem jak aktywować te dodatkowe funkcje :P ) niezdzieralny to telefon...

W ciagu ostatniego tygodnia:

6210 Navigator - fajna, ale nawigacja jest bardziej bajerem niz funkcja, po za tym telefon dosc duzy i delikatny, chodz szybko pracuje i ma duzo mozliwosci.

E51 - genialnie wykonana, dobry biznesowy telefnik, bardzo elegancka, wszystko w niej jest dla mnie dopracowane i nie ma na co narzekac, kupiona dla mojego taty bo jego 6310i po 4ech latach z hakiem mu sie znudzila

6021 - godny nastepca 3310, ten telefon spadal z 5tego pietra w bloku (niechacy :/), maczal sie w wodzie, przezyl bardzo duzo, a jednak dziala bezproblemowo i szybko, do pisania smsow i rozmow jak znalazl, a do tego ma BT i nie ma aparatu, wiec nie ma sie co psuc :)

8800 black wersja pierwsza - to co uzywam teraz, ciezko mi cokolwiek powiedziec bo mam ja poltorej godziny. Super wykonana i mega solidna, oraz ekskluzywna, jednak dziwna nawigacja.

6220 Classic - dobry aparat jak na Nokie, ale ma problemy z robieniem fot w nocy(sa dziwne efekty szumow, nie lapie ostrosci i sa pasy na zdjeciach), sam telefon wykonany dosc plastikowo. Slaby stosunek jakosc/cena, bo telefon bardzo drogi

SE W910i. Dobra muzyka pomaga zbić nudę na długich treningach, doskonała jakość dzwięku i słuchawki (HPM-70) pierwsza klasa. Aparat średni, ale filmiki kręci ładnie. Pisanie sms tak sobie... W tej kwestii tęsknie za K310i;)

No i ten shake-control, niby bajer, ale bardzo przydatny na rowerze;)

W910i używam na szosie, a w terenie wole wziąć K310i;P

a co sądzicie o se c702 w playu przy abonamencie 45zł jest za 1zł... Gps w nim normalnie działa? Powiedzmy dodając jakąś tam aplikację :)

Jaki byście telefonik na abonament polecili, koniecznie, żeby giepeesa posiadał, albo chociaż możliwość dołożenia

Powiedzmy, że jeszcze KU990 wchodzi w grę F480 - ale dotykowe, czy ja wiem?

Kieruję się ku sieci play bo u innych telefony są 100 razy droższe...

• 3 tygodnie później...
Dla mnie sens używania telefonu jako odtwarzacza mp3 jest dopiero w słuchawkach, a dobrym głośnikiem to niech się szczycą tacy co lubią robić wiejską dyskotekę na ulicy :D

Ja się szczycę dobrym głośnikiem i nie robię wiejskiej dyskoteki. Dobry głośnik przydaje się np w pracy {typu budowa/remont}/ w domu / czy na ogródku, kiedy możesz sobie zastąpić wielkie radio, bardzo dobrze grającym telefonem.

Też byłem sceptycznie nastawiony do muzyki na głośniku z komórki, ale mam teraz M3200 Beat Samsunga, który jest jednym z najgłośniejszych telefonów, a przy tym o znakomitej jakości dzwięku.

Wszystkie SE włącznie z W910 oraz nokie oprócz 6233, są pod tym względem daleko z tyłu.

6233 gra nawet ciut głośniej ale jakość dźwięku już nie ta. Pozatym budowa slidera, odpowiednia grubość i aluminiowa obudowa, czynią z niego telefon przyjazny rowerzyście. Ma też dedykowane klawisze muzyczne z przodu, co ułatwia zmianę piosenki "na czuja" w kieszeni. :D

Ja mam N95 od jakiegoś czasu .. (a żebym to ja pamiętał ile :P) no z pół roku będzie na pewno . Telefon jeszcze ani razu nei był w serwisie ,a ja zbytnio go nie szanuje (nie żebym był psują). Dość szybko założyłem my poliwęglanową naklejkę na ekranik i trzyma się dobrze i ekran się nie rysuje . Dużo możliwości ,dość wytrzymały ,aparat daje rade i symbianik :) Nie wiem jak dla rowerzysty ,ale dla mnie chłopaka ,który rowerem głównie do sql i czasem z oklegami pojeździ - bomba ;p

• 3 tygodnie później...

olek123 w sony ericsson jest taki bajer, że pokazuje prędkość z którą się poruszasz i potem trasę jaką przeszedłeś/przejechałeś. pokazywane jest to na mapach google, a prędkość jest pokazywana na podstawie GPS. Super telefon... tylko trudny w obsłudze... Bateria nie powiem ile trzyma przy normalnym użytkowaniu, bo ja mam włączonego cały czas bluetooth (słuchawka bezprzewodowa) I często GPS, baterie to strasznie zżera więc musze codziennie ładować. Ma windowsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...