Jimmyk Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Samsung U700 Silver Taki bajerowato srebrzysty ponoć lakier z niego miał schodzić ale dbałem i nie tarmosiłem zbytnio i co? Nagrode dostałem od losu... Zepsuł sie sam z siebie, nie upadł ni razu, nie poczuł kropli wody, pieszczony, pielęgnowany... i jajco i tyle! Teraz zobaczymy jak to będzie z reklamacją Hulam sobie zastępczo na nokii 3310 (ponoć ma aparat 8mln Mpix, pulsometr, GPS, nagrywarke DVD, i dekoder polsatu ale niestety nie wiem jak aktywować te dodatkowe funkcje ) niezdzieralny to telefon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja posiadam Nokie 5300. Jak już tu jeden kolega mówił - ma zrąbany głośnik i nie ma symbiana, ale ponadto działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Sony Ericsson W530i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bladego pojecia nie mam jaki to model - wiem, ze samsung, wiem, że działa. I to mi starcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mój k850i też jest gruby... ale chyba chudszy od 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 W ciagu ostatniego tygodnia: 6210 Navigator - fajna, ale nawigacja jest bardziej bajerem niz funkcja, po za tym telefon dosc duzy i delikatny, chodz szybko pracuje i ma duzo mozliwosci. E51 - genialnie wykonana, dobry biznesowy telefnik, bardzo elegancka, wszystko w niej jest dla mnie dopracowane i nie ma na co narzekac, kupiona dla mojego taty bo jego 6310i po 4ech latach z hakiem mu sie znudzila 6021 - godny nastepca 3310, ten telefon spadal z 5tego pietra w bloku (niechacy :/), maczal sie w wodzie, przezyl bardzo duzo, a jednak dziala bezproblemowo i szybko, do pisania smsow i rozmow jak znalazl, a do tego ma BT i nie ma aparatu, wiec nie ma sie co psuc 8800 black wersja pierwsza - to co uzywam teraz, ciezko mi cokolwiek powiedziec bo mam ja poltorej godziny. Super wykonana i mega solidna, oraz ekskluzywna, jednak dziwna nawigacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czy ktos ma, mial lub bawil sie Nokia 6220 Classic? Stoje przed wyborem telefonu i wlasnie nad wspomnianym aparatem sie zastanawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 6220 Classic - dobry aparat jak na Nokie, ale ma problemy z robieniem fot w nocy(sa dziwne efekty szumow, nie lapie ostrosci i sa pasy na zdjeciach), sam telefon wykonany dosc plastikowo. Slaby stosunek jakosc/cena, bo telefon bardzo drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio4444 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 SE W910i. Dobra muzyka pomaga zbić nudę na długich treningach, doskonała jakość dzwięku i słuchawki (HPM-70) pierwsza klasa. Aparat średni, ale filmiki kręci ładnie. Pisanie sms tak sobie... W tej kwestii tęsknie za K310i;) No i ten shake-control, niby bajer, ale bardzo przydatny na rowerze;) W910i używam na szosie, a w terenie wole wziąć K310i;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nokia N73 ME - robi stosunkowo dobre zdjęcia i nie trzeba w plecaku wozić większego aparatu cyfrowego.. A od czasu do czasu - stary, ale jary Ericsson R310s - pseudonim "rekin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Już trzeci Sony Ericsson z rzędu. Tym razem po k750i padło na k800i z którego jestem super zadowolony (szczególnie zdjęcia) Jak dla mnie większość nokii nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a co sądzicie o se c702 w playu przy abonamencie 45zł jest za 1zł... Gps w nim normalnie działa? Powiedzmy dodając jakąś tam aplikację Jaki byście telefonik na abonament polecili, koniecznie, żeby giepeesa posiadał, albo chociaż możliwość dołożenia Powiedzmy, że jeszcze KU990 wchodzi w grę F480 - ale dotykowe, czy ja wiem? Kieruję się ku sieci play bo u innych telefony są 100 razy droższe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 c702- odchudzony k850i ma dokładnie to samo a nawet więcej bo gps. Nie łapie broda. Gps normalnie działa. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejek16 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nokia E66 W sumie w porządku, ale jakość rozmów mogłaby być trochę lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Obecnie (Sony 510 zdechł wraz z urwanym dżojstikiem ) posiadam mało popularnego Samsunga M150, który sprawuje się bardzo przyjemnie i wygodnie. Jak kto chce, mogę podesłać info bo na necie tego mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reventon Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ja mam już niestety drugiego z rzędu sony ericssona K550 i teraz W580i. W końcu zmieniam na coś normalnego Samsung f480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Wiem, że to forum rowerowe ale pytanie związane z rowerami Używa ktoś telefonu do wyznaczania profilu trasy? Jest to wogóle możliwe ze pomocą SE k750i razem z modułem GPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Moduł GPSa podłączysz do SE k750i za pomocą bluetootha, ale tam nie ma symbiana więc i stosownej aplikacji nie wrzucisz... - jeśli o to Ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/...buddy-mapy.html tutaj jest fajny program, tylko jeszcze musze poszukac takiego ktory zapisze slad trasy wlacznie z profilem wysokosciowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dla mnie sens używania telefonu jako odtwarzacza mp3 jest dopiero w słuchawkach, a dobrym głośnikiem to niech się szczycą tacy co lubią robić wiejską dyskotekę na ulicy Ja się szczycę dobrym głośnikiem i nie robię wiejskiej dyskoteki. Dobry głośnik przydaje się np w pracy {typu budowa/remont}/ w domu / czy na ogródku, kiedy możesz sobie zastąpić wielkie radio, bardzo dobrze grającym telefonem. Też byłem sceptycznie nastawiony do muzyki na głośniku z komórki, ale mam teraz M3200 Beat Samsunga, który jest jednym z najgłośniejszych telefonów, a przy tym o znakomitej jakości dzwięku. Wszystkie SE włącznie z W910 oraz nokie oprócz 6233, są pod tym względem daleko z tyłu. 6233 gra nawet ciut głośniej ale jakość dźwięku już nie ta. Pozatym budowa slidera, odpowiednia grubość i aluminiowa obudowa, czynią z niego telefon przyjazny rowerzyście. Ma też dedykowane klawisze muzyczne z przodu, co ułatwia zmianę piosenki "na czuja" w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja mam N95 od jakiegoś czasu .. (a żebym to ja pamiętał ile ) no z pół roku będzie na pewno . Telefon jeszcze ani razu nei był w serwisie ,a ja zbytnio go nie szanuje (nie żebym był psują). Dość szybko założyłem my poliwęglanową naklejkę na ekranik i trzyma się dobrze i ekran się nie rysuje . Dużo możliwości ,dość wytrzymały ,aparat daje rade i symbianik Nie wiem jak dla rowerzysty ,ale dla mnie chłopaka ,który rowerem głównie do sql i czasem z oklegami pojeździ - bomba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja zamieżam sobie N95 sprawić. Dla rowerzysty to polecam Nokię 5500 Sport. Nawet fajny fonik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KojoT Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja używam E61 -> na rowerku mp3 i GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja od ponad roku katuje SE K810i Musze przyznac ze dobra bestyja biorrac moje rozmowy ok 1-2h dziennie, codziennie i baterie trzyma ze 4dni. Troszke zmodyfikowany pod moje widzimisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 olek123 w sony ericsson jest taki bajer, że pokazuje prędkość z którą się poruszasz i potem trasę jaką przeszedłeś/przejechałeś. pokazywane jest to na mapach google, a prędkość jest pokazywana na podstawie GPS. Super telefon... tylko trudny w obsłudze... Bateria nie powiem ile trzyma przy normalnym użytkowaniu, bo ja mam włączonego cały czas bluetooth (słuchawka bezprzewodowa) I często GPS, baterie to strasznie zżera więc musze codziennie ładować. Ma windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.