Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę Samsung Galaxy Ace także nie ma zbyt dobrego aparatu, 5.0 Mpix to trochę mało. Podoba mi sie sony xperia, jednak ma pewien feler, cena Z tego co widzę Samsung Galaxy Ace także nie ma zbyt dobrego aparatu, 5.0 Mpix to trochę mało. Podoba mi sie sony xperia, jednak ma pewien feler, ta cena :D

Ja mam Samsung Galaxy S Plus. Jestem bardzo zadowolony. Świetny gps i aparat mimo 5mpx robi ostre zdjęcia. Następna zmiana na S II lub S III. Ogólnie polecam wszystkie wyższe modele Samsunga.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Tak się składa, iż mpx nie mają praktycznie nic wspólnego z ostrością oraz jakością zdjęć w telefonach. Btw, 3/4 aparatów montowanych dziś nawet w tych sprzętach po ponad 1300zł to kompletne nieporozumienia, tak więc nie oszukujmy się nawzajem dzieląc jedne na zaskakująco dobre, inne zaś na kompletnie złe. To nie są te czasy kiedy N73 robił lepsze zdjęcia niż kompakt ;)

• Mod Team

Widzę że dużo osób wybiera telefon kierując się aparatem który jest w nim zamontowany. Proszę Was, od pożądanych zdjęć jest APARAT.

Wyobraź sobie ze moj obecny aparat ze starości zdechł :P chce zrobić fote na forum by komuś coś pokaząć a co ... w mojej nokii zapomnieli o AF ... to na kiego H** tam w ogóle wstawiali tan aparat ? Robiłeś zdjecia aparatem bez AF ? to pewnie wiesz jak to wygląda.

Zdjęcia z tel. nie sa piękne ale choć ostre i widać na nich to co trzeba. oczywiście nie mowie tu o mojej prze najlepszej nokii ;)

Podobnie komu w telefonie internet, facebooki, Youtuby, twitery i inne badziewia od tego jest netbook ...

P.S. a żebyś ty wiedizał ile moj św. pamięci K810i przeskanował notatek i ile pomógł na egzaminach ...

Solidy różnią się głównie normami... na funkcje nie ma co patrzeć. B2710 ma IP67 i jest najbardziej wytrzymały ze wszystkich. Ja bym jednak brał E2370 z racji cholernie mocnej baterii (2tyg przy mocnym użytkowaniu) bo co mi po GPS w B2710 skoro malutki ekran i brak systemu, ograniczają jego funkcjonalność.... Aparaty też dużo się nie różnią.

Podobnie komu w telefonie internet, facebooki, Youtuby, twitery i inne badziewia od tego jest netbook ...

No właśnie po to, żeby nie nosić netbooka. Wkładasz tel do kieszeni i praktycznie wszystko masz pod ręką, jeżeli ma duży wyświetlacz to nic więcej do szczęścia nie potrzeba.

Nie mówiąc o tym, że powoli komórki zaczynają przewyższać netbooki - 4 rdzenie i 2gb ramu to już nie przelewki :)

Od roku szczęśliwy posiadacz Desire Z - poza tylną klapką narzekać nie mogę.

No właśnie po to, żeby nie nosić netbooka. Wkładasz tel do kieszeni i praktycznie wszystko masz pod ręką, jeżeli ma duży wyświetlacz to nic więcej do szczęścia nie potrzeba.

Wyrwałeś to zdanie z kontekstu.

#topic

Mam Samsung Galaxy S+ i dla mnie jest ok. Przez następne 2-3 lata nie będę musiał wymieniać telefonu, bo w gry praktycznie nie gram.

Witajcie koledzy/kolezanki!

Obecnie mam SE Hazel, jednak chce wrocic do smartfonow, co polecicie do 500zlt? Telefon do: sms, muzyka, czasem jakies zdj, nawigacja, przegladanie internetu i e-bookow.

Wymagan nie mam wielkich, telefon ma dzialac w miare plynnie, nie musi miec miliona ramu i szesciu procesorow, chce cos szybkiego w obsludze, nie musi byc najnowszy android- tylko ten system biore pod uwage.

Pozdrawiam!

ZTE Blade. Od wczoraj śmigam na Noki 5800 i stwierdzam że Symbian spełnia moje oczekiwania choć o 2,5 roku ciągle śmigałem na Andku. System złamałem ( jak wszystkie) więc może to dlatego :)

Od siebie mogę polecić soft Sensation Next Port C6 jest genialny. Użyj google.

ZTE Blade i Samsung Galaxy Ace są troche słabe jak na 500zł. Sony Ericsson Neo V jest słaby jakościowo i ustępuje pod tym względem HTC Desire i Samsungowi Galaxy S w tej samej cenie, które są ponadto troche wydajniejsze i to ich bym szukał. A co do Sony Ericssona Live With Walkman to sie zgode, też jest ok.

•Samsung Galaxy S

•HTC Desire

•Sony Ericssona Live With Walkman

P.S. Jestem ekspertem w dziedzinach smartfonów i komputerów (ogólnie informatyki). Możecie śmiało do mnie w tych sprawach pisać, z chęcią pomoge :)

Ja od około półtora roku używam Motoroli defy - super telefon bo mogę go myć pod wodą, ma gpsa który łapie zasięg w max 10 sekund, spory ekran, android i trzyma mi na baterii jakieś 3-4 dni co uważam, że złym wynikiem nie jest. Raczej go nie zmienię puki nie znajdę jakiegoś równie fajnego;)

ZTE Blade i Samsung Galaxy Ace są troche słabe jak na 500zł

Ja o blade nie pisałem, a Ace idzie kupić za 400zł. Podałem telefony DO 500zł

Sony Ericsson Neo V jest słaby jakościowo

Ale ma dobre bebechy.

HTC Desire

Telefon ma ponad 2lata, jest już troszkę słaby i ma słabe GPU. Aparat jak to w HTC - niezbyt fajny.

Samsungowi Galaxy S w tej samej cenie

Sensowne używki Galaxy S, to ceny od 600zł + przesyłka.

estem ekspertem w dziedzinach smartfonów i komputerów

Oby nie takim, jakiego mamy już na Shout Boxie. ;)

Ace to porazka, wiec nie biore go pod uwage, Desire wedlug mnie akurat aparat ma calkiem dobry, jednak juz troche na rynku juz jest, a jakis inny HTC?

Pod uwage biore Live'a, Neo V i Galaxy S ale o niego pewnie bedzie ciezko, cos bardziej realnego do 500zlt polecicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...