Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Czy posiadacze Galaxy S2 zabierają ten telefon równiez na rower? Czy służy im tylko w cywilu? Jesli ktoś jednak z nim jeździ już jakiś czas około roku i więcej, mogłby napisać krotki test jak telefon reaguje na zmienne warunki podczas jazdy. Czy się jeszcze nie rozpadł etc. Chodzi mi po głowie ten model, tylko jescze czekam aż wejdzie S3 zeby S2 staniała, bo póki co cena jest trochę wygurowana jak dla mnie.

Generalnie nie rozstaje się z moją S2 na krok... trochę kilometrów już ze mną zrobiła (ok 2000) i nie sądzę aby jej kolarstwo w jakikolwiek sposób nie służyło. Nie wiem czego byś oczekiwał od takiego testu - ja z telefonu podczas jazdy nie korzystam w żaden inny sposób jak słuchanie muzyki podczas jazdy, odbieranie rozmów przez zestaw słuchawkowy i zrobienie "pamiątkowego" zdjęcia na jakimś szczycie. W żadnej z tych sytuacji nie zauważyłem jakichkolwiek anomalii w stosunku do codziennego funkcjonowania.

Po ostatnim "locie na supermana" przy jakiś 30km/h zacząłem się jednak zastanawiać, czy na rower nie zabierać wysłużonej E52 bo gdybym tak poleciał na plecy (gdzie znajdował się telefon) mógłbym nie być zadowolony :confused:

Ja mam poczciwą Nokię 7230.... tylko taki problem, że oryginalne słuchawki to tragedia, jedyny plus - długi przewód. Mama jeszcze jakieś dokupione Philipsy... grają super, niestety kabelek krótki i jak zacznę jeździć bez bluzy to chyba wróce do oryginalnych słuchawek na dłuższym kablu.... niestety.... nie znoszę telefonu na smyczy...

Jaki polecacie prosty i wytrzymały telefon?Wymagań nie mam dużo: przyzwoity aprat, odtwarzać mp3 i wytrzymałość.Obecnie używam Solida b2100, ale ma zepsutą płytę główną i muszę go wymienić.Oprócz kiepskiego aparatu solid był dla mnie zupełnie wystarczający.Myślałem nad Nokią 3720, albo nieco przestarzałym SE C702.

Od razu mówię też, że Motorola Defty odpada, nie ta półka cenowa.Za telefon nie dam więcej niż 500zł.Macie jakieś propozycję, co sądzicie o moich?

Ja od roku posiadam HTC Desire Z. Na telefon nie mogę narzekać. Do internetu jest super; tylko ta bateria trzyma 1 dzień :verymad: . Na rower też się sprawdza. Nigdy mi nie wypadł z kieszenie, GPS się przydaje i ogólnie to nie mogę narzekać. Jeszcze rok i coś nowego; tylko nie mam pojęcia co :teehee:

Ja od dwóch lat mam Solida B2100, telefon akurat dla mnie :), bardzo fajna jest sprawa z latarką, w nocy chociaż nie muszę nikogo budzić światłem :), do tego mam jeszcze palmtopa FS N560. Na Palmie mam Automape, Mp3, Gry (na nudne wkłady), WiFi itp. Moim zdaniem dobre połączenie choć kieszenie obie zajęte ;].

• 3 tygodnie później...

Nokia Lumia 710 - używam prywatnie od miesiąca.

Knyf jest taki, że jeszcze z pół roku temu zarzekałem się, że nie kupię więcej Nokii :), ale wyszło jak wyszło i muszę przyznać, że nie narzekam.

A wybór wziął się stąd, że czasami jest przekorny - tych co stać chwalą się iPhone'ami, reszta jest zakochana w Androidzie. To ja wybrałem Windows Phone'a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...