7Devis Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Samsung Ch@t 335 Telefon ogólnie spoko, jednak miałem z nim nie jeden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Polecam Samsung Solid B2100. Jak dla mnie więcej nie trzeba, radio, latarka i aby mocny był. Telefon dotykowym wyświetlaczem bym pewnie szybko rozwalił znając mnie więc coś mocnego i podstawowe funkcje dla mnie jest ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
treek Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ją mam xperia x8. Taki sobie ale na razie daje radę. W każdym razie polecam wszystko co ma androida. On daje komórce kopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linkas Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Lg gt540. Dobry i tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwalas Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Nokia 3310. Jeszcze tańsza, moim zdaniem najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Już drugi HTC u mnie *HTC Smart *HTC Desire HD Jeszcze HD2 trzeba zdobyć dla Taty ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mój telefonik to SE C902. Jak na razie większych problemów z nim nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jak kolega Pacmen_89 i wielu innych również posiadam i całkowicie polecam telefon Samsung B2100. Co prawda jedyny bajer to latarka ( ale jaka dobra ). No i bateria .... minimum 10 dni a nie raz się zdarzyło że trzymała 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja mam e52 w silikonowym pokrowcu(sama obudowa e52 jest dosc mizernie wykonana), sprawuje sie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reda Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nokia E75, jeszcze ie miałem innego telefonu niż nokia, ale zastanawiam się nad IPhonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja mam e52 w silikonowym pokrowcu(sama obudowa e52 jest dosc mizernie wykonana), sprawuje sie ok:) Potwierdzam obudowa to największy minus tego telefonu do tego dochodzi jeszcze podatność szybki od wyświetlacza na zarysowania. Bateria za to prawie wynagradza wszelkie niedogodności Jeszcze tylko półtora roku musi wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugi Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nokia E5 Sprawuje się doskonale, ale zainstalowany na niej Symbian jest już mocno przestarzały i patrząc na konkurencję, trochę zaczynam zazdrościć mnogości aplikacji, i rozbudowanych funkcji Jeśli Nokia nie weźmie się w garść to kolejny telefon na pewno będzie innej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Samsung Ch@t 335 Telefon ogólnie spoko, jednak miałem z nim nie jeden problem. Też mam 335tke Jaki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthas Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Samsung Wave GT S8500 na Badzie OS. Polecam gorąco z amoledowym ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Potwierdzam obudowa to największy minus tego telefonu do tego dochodzi jeszcze podatność szybki od wyświetlacza na zarysowania. Bateria za to prawie wynagradza wszelkie niedogodności Jeszcze tylko półtora roku musi wytrzymać Telefon jest dla mnie narzędziem pracy i go nie oszczędzam - fakt na rower wsadzam go do szmacianego pokrowca ale to tylko wtedy i jakoś mi się trzyma tylko ta klapka z tyłu (chropowata taka) strasznie porysowana . Potwierdzam jakość baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Jezeli chodzi o e52, mam folie na wyswietlaczu, zarysowan brak, tel jak nowy, a bateria trzyma mi ponad tydzien:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jest tu może jakiś spec od SE? Konkretnie K810i. Nigdzie mi nie upadł ani nic z tych rzeczy, normalnie z niego dzwoniłem, a pół godziny później odblokowałem klawiaturę i co się dzieje? Każdy klawisz odpowiada za co innego. Wciskam "OK" (przycisk potwierdzenia), to mi bodajże galeria zdjęć wyskakuje. Wciskam 3, to mi wyskakuje 538. Wciskam 5, to znowu kasuje mi poprzednią treść. Teraz nawet nie mam jak go włączyć, chyba że na karcie sim bez pinu. Wgrałbym nowego softa, ale w tych SE jest problem z kabelkami usb, bo komputer nic nie wyczytuje. Jeśli wspólnymi siłami nic nie zdziałamy, to w wolnej chwili podrzucę go do komisu. A teraz pozostaje mi szpanowanie jakimś zabytkowym Siemensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Sprobowalbym przerzucic wszystkie informacje potrzebne z telefonu na komputer i powoli dojsc do opcji- ustawienia fabryczne czy cos podobnego, po resecie powinno byc ok, chyba ze od wilgoci, przegrzania cos mu padlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolexx Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kojarzycie jakieś pokrowce do iPhone z klamerka/zaczepem do paska? Chodzi o taka wsowkę jak przy dlugopisie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosucherry Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Polecam Nokię e52. Biznesowy, elegancki telefon. Który potrafi być też multimedialny. A bateria trzyma niesamowicie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja właśnie też brałem e52 ze względu na baterie, mam ją już 21 miesięcy czyli prawie dwa lata i bateria nadal trzyma bezproblemowo 2 tygodnie. Szybka trochę porysowana, ale to na samej górze przy napisie e52. Może dlatego że cały czas w pokrowcu siedzi bezpieczna, ja tam na obudowę nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ja posiadam już półtora rocznego W995 , póki co żadnych z nim problemów nie miałem , wcześniej K800 , C702 , Siemensy etc . Teraz na jakiegos Wave się szykuję na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 HTC Desire HD, geniusz HTC zadziwia z roku na rok to jest firma a nie Szajsung jakiś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Sony ericsson K510i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nokia 6300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.