Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Ja mam e52 w silikonowym pokrowcu(sama obudowa e52 jest dosc mizernie wykonana), sprawuje sie ok:)

Potwierdzam obudowa to największy minus tego telefonu do tego dochodzi jeszcze podatność szybki od wyświetlacza na zarysowania. Bateria za to prawie wynagradza wszelkie niedogodności :icon_cool: Jeszcze tylko półtora roku musi wytrzymać ;)

Nokia E5 :) Sprawuje się doskonale, ale zainstalowany na niej Symbian jest już mocno przestarzały i patrząc na konkurencję, trochę zaczynam zazdrościć mnogości aplikacji, i rozbudowanych funkcji ;) Jeśli Nokia nie weźmie się w garść to kolejny telefon na pewno będzie innej marki.

Potwierdzam obudowa to największy minus tego telefonu do tego dochodzi jeszcze podatność szybki od wyświetlacza na zarysowania. Bateria za to prawie wynagradza wszelkie niedogodności :icon_cool: Jeszcze tylko półtora roku musi wytrzymać ;)

Telefon jest dla mnie narzędziem pracy i go nie oszczędzam - fakt na rower wsadzam go do szmacianego pokrowca ale to tylko wtedy i jakoś mi się trzyma tylko ta klapka z tyłu (chropowata taka) strasznie porysowana :D. Potwierdzam jakość baterii.

• Mod Team

Jest tu może jakiś spec od SE? Konkretnie K810i.

Nigdzie mi nie upadł ani nic z tych rzeczy, normalnie z niego dzwoniłem, a pół godziny później odblokowałem klawiaturę i co się dzieje? Każdy klawisz odpowiada za co innego. Wciskam "OK" (przycisk potwierdzenia), to mi bodajże galeria zdjęć wyskakuje. Wciskam 3, to mi wyskakuje 538. Wciskam 5, to znowu kasuje mi poprzednią treść. Teraz nawet nie mam jak go włączyć, chyba że na karcie sim bez pinu. Wgrałbym nowego softa, ale w tych SE jest problem z kabelkami usb, bo komputer nic nie wyczytuje.

Jeśli wspólnymi siłami nic nie zdziałamy, to w wolnej chwili podrzucę go do komisu.

A teraz pozostaje mi szpanowanie jakimś zabytkowym Siemensem. B)

Ja właśnie też brałem e52 ze względu na baterie, mam ją już 21 miesięcy czyli prawie dwa lata i bateria nadal trzyma bezproblemowo 2 tygodnie. Szybka trochę porysowana, ale to na samej górze przy napisie e52. Może dlatego że cały czas w pokrowcu siedzi bezpieczna, ja tam na obudowę nie narzekam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...