Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team

Pytanie dla obeznanych w telefonach - czy znajdzie się godny następca Nokii E51, równie funkcjonalny i wytrzymały? E72, E71? Ma to być taka trochę lepsza E51, koniecznie z takim samym zestawem klawiszy funkcyjnych, które bardzo ułatwiają życie. Dobrze by było jakby był to klasyczny telefon, chociaż te wspomniane wyżej z qwerty też rozważam.

ja mam starą dobrą Nokie 6500 Slide, bardzo dobry telefonik, duży wyświetlacz, bardzo dobry aparat(na podzespołach zeiss'a przecież:icon_mrgreen:), aluminiowa obudowa, no i nie ma symbiana czy innych badziew , no i co mi się bardzo podoba, rozsuwany ^_^.

Ja mam starą i dobrą Nokie 6500 slide, osobiście polecam telefon, wytrzymały, aluminiowa obudowa, bardzo dobry aparat( zeiss to jednak zeiss :icon_mrgreen:, chociaż ma tylko 3.2 mpix.), w miarę duży wyświetlacz, i co dla mnie ważne nie ma symbiana i jest rozsuwany. Ale telefon ma parę zmian, tzn. rozbudowany odtwarzacz od X3, dodatkowy odtwarzacz dedykowany do N serii, z mixerem i karaoke, nokia maps i bardzo przydatną, minimalizacje wysyłania przez bluetooth :icon_mrgreen:.

E 50 metalowa niedozajechania ;)

E 51 bardziej oplywowa model rowniez metalowy

E 52 faktycznie bateria trzyma wyswietlacz bije na glowe pozostale ale jest plastikowy i sie rozpada po 1.5 roku uzywania ale na pewno dlatego bo pare razy spadl na ziemie poprednikom E 51 i E 50 upadki w niczym nie przeszkadzaja

sklonil bym sie bardziej ku E 71 lub 72 metal to metal :)

E 71 wytrzyma też dosyć dużo :)

Aktualnie mam Samsung'a Solida, najnowszy model i do jest telefon dla naprawdę wymagających :D

Niby plastikowa obudowa ale naprawdę wytrzymała, nie raz mi upadł i zero pęknięć. Jest uszczelniony więc woda mu nie straszna i fajnie świeci latarką pod wodą. Jak na razie mam go 3 miesiąc więc nie długo ale już przeżył swoje :)

• 2 tygodnie później...

Kiedyś. Tylko telefon.

Teraz, właśnie dzięki niemu przeglądam to forum (plus mam jeszcze czytnik grup dyskusyjnych czyli mam dostęp do pl.rec.rowery). Mam dostęp do swojego gmaila 24h i swój email traktuje właściwie jako lepsza wersja SMS. Potrzebuje coś znaleźć szybko w necie nie będąc przy kompie? Spoko, google pod ręką.

Plus gry i zabawy i jakieś inne FB na nudę.

Moje życie się zmieniło odkąd sprawiłam sobie Andka na Desire. ;-)

----

Letters from earth

• Mod Team

Miałem Solida przez kilka miesięcy, w sumie porządnie wykonany, widać, że do zastosowań 'ekstremalnych' (na opakowaniu, czy gdzies w instrukcji napisali, ze spełnia setki norm US Army :P).

Jest prosty, dziesiątek opcji nie uświadczysz, ale jeśli chcesz używać do dzwonienia i smsowania to będzie całkiem niezły telefon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...