Gość sworks Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Witam! Bo 4 letniej przygodzie z pulsometrami SIGMA zamierzam zmienić go na POLARA. Czy ktoś może mi polecić model,ale nie "kolarski"- funkcje rowerowe nie są mi potrzebne-posiadam licznik z kadencją. A pulsometr powinien mieć- strefy wysiłku, HR max, HR srednie, kalorie, dobry by był licznik okrążeń. Pytam na forum, ponieważ oferta polara jak dla mnie jest zbyt szeroka... i po prostu zgłupiałem.
1415chris Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 ja uzywam s720i ale jest bez licznika okrazen, ciezko cos doradzic, wszystkie wymienione przez ciebie funkcje posiadaja polary serii rs i cs od cs300, czyli jak sie nie myle to ok 10 modelii do wyboru, powodzenia
dużepiwo Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 A od kiedy to s720 jest bez licznika okrążeń? Poza tym moim zdaniem warto zaniechać posiadania licznika i kożystać z pulsometru z funkcją licznika. Potem po skopiowaniu danych do komputera mamy pełniejsze statystki skatalogowane w programie.
zaq49 Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 od roku uzytkuje Polara RS100. posiada wszystko czego potrzebujesz, najmniejszych problemow z transmisja, tani, 100% mojego zadowolenia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.