Skocz do zawartości

[chwyty] Poszukiwane czerwone gąbki

Wowo3003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie - szukam czerwochych chwytów gąbek. Wstępnie jestem nastawiony na kupno owijki w tymże kolorze, ale jeśli znajdą się gąbkowe gripy to o nich pomysle, bo sa ponoć mniej kłopotliwe.

Napisano

W Cult-bikes.com z Warszawy mozna kupic chwyty Syntace tylko ze drogie i ciezkie. Te wspomniane wyzej gdzies widzialem w PL ale nie pamietam gdzie. Ja osobiscie stosuje owijke.

Pozdrawiam.

Napisano

Krzyśku - widziałem, że masz owijkę. PIĘKNY tem twój Team :huh: . Powiedz mi, jak spisuje się owijka w terenie? Czy się bardzo pocą ręce, czy się nie ślizga, nie odwija, nie przesuwa itd.?

Napisano

Rece sie poca-wyklucza to jazda w rekawiczkach. Mimo tego nie slizga sie-moja jest zrobiona z materialu ktory ma cos w rodzaju meszku. Nie odwija sie. Po kilku dniach jazdy sie ulozy/ubije i nie ma tak grubego chwytu. Rada na to jest nawiniecie warstwy wiecej. Ja polecam bo jest lekko :verymad:, ladnie, nie nasiaka tak strasznie woda i ma sie pewniejszy chwyt. Przez owijki Autora czuc kierownice. Te do ktorych sa podane linki wyzej sa bardzo fajne ale ciezkie czego ja nie lubie B)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...