Pichu Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pogoda się spierdzieliła, chyba sobie odpuszczę... Nie cierpię jeździć w deszczu bo nie mam odpowiedniego ubioru :/ Edit: Chyba jednak nie będzie tak źle jak myślałem Edit 2: Było ekstra, może poza deszczem, który jednak mnie dopadł ( a miało byc tak pięknie ). Oby więcej takich wypadów. Poniżej trochę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 najfajniejsza zbiorowa eskapada.. szacun dla organizatora.. w Myślu byłem razy do entej potęgi.. a widziałem dzisiaj rzeczy, o których zupełnie nie miałem pojęcia.. super trasa.. pogoda jak zwykle w tym roku do dupki, ale generalnie nikt nawet nie zauważył.. taka była frajda.. piszę się na każde następne spotkanie.. ps. nie próbujcie kozaczyć rowerem na placu manewrowym.. źle to się kończy.. pzdr! dobre foty..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gziniak Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Byłby ktoś chętny na przejażdżkę dzisiaj po południu, albo w najbliższych dniach? Nie mam z kim jeździć, a widzę, że się fajnie organizujecie . Pozdrawiam. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jeśli ktoś chce jutro odwiedzić jedyną w okolicy jaskinię w Gądeczy 17:30 z pętli tramwajowej w Myślęcinku odległość do przejechania ok 30km, powrót przez Fordon Fotki z podobnej wycieczki http://picasaweb.google.pl/v4beri/JaskiniaWGDeczy# Przewidywane tempo: dla ludzi Kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Niestety jutro jestem w pracy od 8:00 do 22:00, pasowałoby mi pojutrze, może da się przełożyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Przełożyć nie bardzo, ale można powtórzyć w innym terminie Poza tym w piątek jest masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 także się nie wyrobiłem.. ale dobrze, że są pomysły na popołudnia.. jutro masa..! kto się stawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gziniak Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Orientujecie się może jaka będzie trasa jutrzejszej masy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Wycieczka udana, uczestników 2, trasa: Myślęcinek, Osielsko, Uroczysko Prodnia, Jaskinia Bajka , Fordon Orientujecie się może jaka będzie trasa jutrzejszej masy? Z tego co mi wiadomo to nie została ustalona jeszcze - więc jeśli chcesz zaproponować ciekawą to do dzieła :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja będę na bank. Przed Łuczniczką godz 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 .. to do zobaczenia ludziska.. tam gdzie kobieta z łuku pociska.. masochiści przybywajcie.. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 no i za######iście.. pędząc po Szubińskiej jakiś pajac dobił mnie do krawężnika.. raczej celowo.. no i po masie dla mnie dzisiaj.. ej no w słusznej sprawie jeździcie.. bez kitu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Załuj, że Cię nie było, bo zebrało się troche osób i było naprawdę wesoło Zdjęcia będą w topicu masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 to co? robimy jutro jakiś objazd lajtowy? pomysły? sugestie? oczywiście do pogody.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jestem za, trzeba by tylko wymyślić jakąś traskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 OK.. potencjalne namiary.. http://www.visitkujawsko-pomorskie.pl/szlaki-rowerowe,178,2,152.html i to też fajne.. http://www.apeiron.datum.pl/polski/drzipies.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 za mną od dawna chodzi traska do Torunia, może ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Toruń mi pasuje jak najbardziej. Proponuje spotkać się o 16:00 w fordonie na przystanku 65 przy zakładach zbożowych. Bardzo łatwo znaleźć. Jeśli wam pasuje to do zobaczyska. Wysyłam numer telefonu na pw. http://wirtualneszlaki.pl/szlaki-rowerowe/46-szlak-rowerowy-bydgoszcz-toru-niebieski.html Jeśli godzina nie pasuje to dzwońcie, ustalimy późniejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja dzisiaj w pracy do 17.. raczej więc w takim razie odpuszczam.. ale czekam na review z trasy.. podajcie jakieś foto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Możemy przełożyć np na 18, 18:30, spokojnie. Im więcej nas tym lepiej. Czekam na wypowiedź kolegi slaweksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale ja na Toruń się raczej nie piszę.. trochę kręcenia.. w wolny dzień i owszem.. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ok, rozumiem. A jaka trasa by ci pasowała? Z tych podanych wyżej? Ja się mogę dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ehh.. dzisiaj dość niestabilnie.. masa pracy.. nie wiem czy się wyrobię.. odpuszczę sobie więc najpewniej.. ah.. sorry.. gg nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Plany zmienione, najprawdopodobniej dziĹ bÄdzie myĹlÄcinek wieczorkiem koĹo godziny 19, moĹźe ciut później Napisze jeszcze co i jak. Edit: Posmigane Pozdrawiam kolege z Full-a Specialized, poznanego w Myslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 UWAGA, w sobotę planujemy wycieczkę do Torunia. Na razie jest nas dwóch, a nawet trzech. Trasa szutrowo leśna Tempo lajtowe Wyjazd w sobotę około 10-11 z okolic centrum Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.