Skocz do zawartości

[ustawka Bydgoszcz]

Moonspell79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pogoda się spierdzieliła, chyba sobie odpuszczę... Nie cierpię jeździć w deszczu bo nie mam odpowiedniego ubioru :/

Edit: Chyba jednak nie będzie tak źle jak myślałem :thumbsup:

Edit 2: Było ekstra, może poza deszczem, który jednak mnie dopadł ( a miało byc tak pięknie :D ). Oby więcej takich wypadów. Poniżej trochę fotek :D

dsc00300nyu.th.jpgdsc00301x.th.jpgdsc00302jep.th.jpgdsc00303j.th.jpgdsc00304t.th.jpgdsc00305zfj.th.jpgdsc00306v.th.jpgdsc00307k.th.jpgdsc00308a.th.jpgdsc00309t.th.jpgdsc00310u.th.jpgdsc00311i.th.jpgdsc00312q.th.jpgdsc00315sze.th.jpgdsc00318cck.th.jpgdsc00320pfa.th.jpgdsc00322fxu.th.jpgdsc00323pyb.th.jpgdsc00324tcf.th.jpgdsc00325k.th.jpgdsc00326v.th.jpgdsc00327a.th.jpgdsc00328m.th.jpgdsc00329a.th.jpgdsc00330vjn.th.jpgdsc00332k.th.jpgdsc00333a.th.jpgdsc00334v.th.jpgdsc00335b.th.jpgdsc00337b.th.jpgdsc00339r.th.jpg

Napisano

najfajniejsza zbiorowa eskapada.. szacun dla organizatora.. w Myślu byłem razy do entej potęgi.. a widziałem dzisiaj rzeczy, o których

zupełnie nie miałem pojęcia.. super trasa.. pogoda jak zwykle w tym roku do dupki, ale generalnie nikt nawet nie zauważył.. taka była frajda..

piszę się na każde następne spotkanie..

ps. nie próbujcie kozaczyć rowerem na placu manewrowym.. źle to się kończy.. :rolleyes:

pzdr!

dobre foty..!

Napisano

Byłby ktoś chętny na przejażdżkę dzisiaj po południu, albo w najbliższych dniach? Nie mam z kim jeździć, a widzę, że się fajnie organizujecie :). Pozdrawiam. Mikołaj

Napisano

Wycieczka udana, uczestników 2, trasa: Myślęcinek, Osielsko, Uroczysko Prodnia, Jaskinia Bajka , Fordon

Orientujecie się może jaka będzie trasa jutrzejszej masy?

Z tego co mi wiadomo to nie została ustalona jeszcze - więc jeśli chcesz zaproponować ciekawą to do dzieła :-)

Napisano

no i za######iście.. pędząc po Szubińskiej jakiś pajac dobił mnie do krawężnika.. raczej celowo.. :angry2: no i po masie dla mnie dzisiaj..

ej no w słusznej sprawie jeździcie.. bez kitu..

Napisano

ehh.. dzisiaj dość niestabilnie.. masa pracy.. nie wiem czy się wyrobię..

odpuszczę sobie więc najpewniej..

ah.. sorry.. gg nie używam :confused:

Napisano

Plany zmienione, najprawdopodobniej dziĹ bÄdzie myĹlÄcinek wieczorkiem koĹo godziny 19, moĹźe ciut później :P Napisze jeszcze co i jak.

Edit: Posmigane :) Pozdrawiam kolege z Full-a Specialized, poznanego w Myslu :confused:

Napisano

UWAGA, w sobotę planujemy wycieczkę do Torunia.

Na razie jest nas dwóch, a nawet trzech.

Trasa szutrowo leśna

Tempo lajtowe

Wyjazd w sobotę około 10-11 z okolic centrum

Zapraszamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...