karolaxp Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wybiera się ktoś na koła dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dziś nie dam rady ale jutro po 10 do Chełmży chciałbym jechać. (ok 100km szosą) Pisze się ktoś ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ..ok.. a może coś w ten weekend? sezon w pełni a tu cisza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To może zaproponuj coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 a może któryś z tych szlaków http://www.wirtualneszlaki.pl/index.php?op...t_search=Szukaj ja chętnie się dołączę. ps. Nie jechałem w metropolii, więc może szlakiem maratonu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Toruń szlakiem? Może wtedy też bym się dołączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hmm.... w sobotę wybieram się na festyn lotniczy do Czarże ( http://masa.bydgoszcz.pl/forum/index.php/topic,128.0.html ) ale w niedzielę chętnie bym odwiedził Toruń ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 U mnie też sobota odpada. No i zależy jeszcze jakie tempo, bo nie wiem czy dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 propozycje szlaków super.. w takim razie może na początek coś lekkiego, i coś co wszyscy znają a więc Bydgoszcz Myslęcinek - Tryszczyn, szlak im. Meysnera.. oczywiście jak pogoda dopisze, bo to już zakrawa powoli na masakrę jakąś.. kto by się pisał? może być niedziela, jeżeli będzie więcej chętnych.. Toruń brzmi fajnie, ale obawiam się że to troche za dużo jak na jednostajną trasę na start dla mnie.. ps. jak wygląda szlak maratonu i jaka to odległość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Na niedziele wstępnie się pisze, wstępnie bo nie wiem co z pogoda, godzinę i miejsce warto by ustalić Szlak maratonu wygląda tak http://rowerowanie.com/index.php?page=rowe...Url=k1_3782.kml 55km trasa ciekawa, interwałowa, 3 naprawdę duże górki (jak na niziny), polecam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 OK, więc sprawa wygląda następująco.. Miał być Myślęcinek, ale ponieważ jutro muszę być w Prądocinie w okolicach wczesnego popołudnia, proponuję szlak nr 1 z listy, a więc Brzoza - Łabiszyn.. Spotkanie w Brzozie przy Hotelu "Brzoza" (dawny Gąsiorek) o 9.. jeżeli pogoda będzie sensowna.. Sorry, za zmianę planu, ale z Brzozy będzie mi łatwiej przedostać się dalej.. a w sumie szlak jest bez znaczenia.. liczy się bike.. To czekam na decyzje. Wieczorem zaglądam ponownie.. zostawiajcie ślad.. (jednoślad ) pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dla mnie 9 to zdecydowanie za wcześnie, zatem pojadę w innym kierunku może wreszcie do Torunia w tym roku się wybiorę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 to jak? nie ma chętnych? super miasto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 hmmm, takie umawianie jest nas dwóch, 10,30 koło KFC na Kujawskiej, plan - szlak rowerowy maratonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Jak tylko postawie nowy rower na nogi - koła , (pewnie w poniedziałek) to możemy pośmigać razem. Zostawiam moje gg 3684635 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 ej no bez takich.. świetnie.. pojechałbym z chęcią.. dobra.. trzeba zorganizować.. lepszą organizację.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 wróciłem, 78 km utyrałem się jak przy 200.Warunki dobre, lekki deszcz, ale tylko przez chwilę. Wietrznie strasznie, może dlatego tak się umęczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex1680 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czesc, Czy dzis miedzy 11.00 a 12.00 kilka km za Ostromeckiem (w lesie) we wsi Pień/Rafa, nie minałem przypadkiem kogos z forumowiczow? Namierzylem dwie osoby odmiennej płci, profesjonalnie rowerowo ubrane, jadace w kierunku wsi Czarże, ja jechalem z przeciwnego kierunku wracajac z Chełmna. Pozdrawiam Alex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 wtorek 28 lipca wycieczka foto-rowerowa godz. 17:30 szczegóły: http://www.forum.bsmz.org/viewtopic.php?p=4770#p4770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Będę, jak tylko będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 arbait od pn do pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 super, a wie ktoś może jaki dystans? ____ dobra mam.. 20km.. Wczoraj mimo pogody udało mi się zaliczyć Prądocin.. trasa sprawna, tylko strasznie wiało.. ogólnie 50 km z małymi objazdami.. piszę się na jutero.. c ya.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 To do zobaczyska. Jakby co to ja będę na czarnym No Saincie Urian z żarowiastym widelcem Moje nowe dziecko Jeszcze w trakcie zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanders Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 świetna pogoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.