Skocz do zawartości

[ustawka Bydgoszcz]

Moonspell79

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

propozycje szlaków super.. w takim razie może na początek coś lekkiego, i coś co wszyscy znają

a więc Bydgoszcz Myslęcinek - Tryszczyn, szlak im. Meysnera.. oczywiście jak pogoda dopisze,

bo to już zakrawa powoli na masakrę jakąś..

kto by się pisał? może być niedziela, jeżeli będzie więcej chętnych..

Toruń brzmi fajnie, ale obawiam się że to troche za dużo jak na jednostajną trasę na start dla mnie..

ps. jak wygląda szlak maratonu i jaka to odległość?

OK, więc sprawa wygląda następująco.. Miał być Myślęcinek, ale ponieważ jutro muszę być w Prądocinie w okolicach wczesnego

popołudnia, proponuję szlak nr 1 z listy, a więc Brzoza - Łabiszyn.. Spotkanie w Brzozie przy Hotelu "Brzoza" (dawny Gąsiorek) o 9..

jeżeli pogoda będzie sensowna.. Sorry, za zmianę planu, ale z Brzozy będzie mi łatwiej przedostać się dalej..

a w sumie szlak jest bez znaczenia.. liczy się bike.. :thumbsup:

To czekam na decyzje. Wieczorem zaglądam ponownie.. zostawiajcie ślad.. (jednoślad <_< )

pzdr!

Czesc,

Czy dzis miedzy 11.00 a 12.00 kilka km za Ostromeckiem (w lesie) we wsi Pień/Rafa, nie minałem przypadkiem kogos z forumowiczow? Namierzylem dwie osoby odmiennej płci, profesjonalnie rowerowo ubrane, jadace w kierunku wsi Czarże, ja jechalem z przeciwnego kierunku wracajac z Chełmna.

Pozdrawiam

Alex

super, a wie ktoś może jaki dystans?

____

dobra mam.. 20km..

Wczoraj mimo pogody udało mi się zaliczyć Prądocin.. trasa sprawna, tylko strasznie wiało.. ogólnie 50 km z małymi objazdami..

piszę się na jutero.. c ya..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...