sowix1 Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Zastanawiam się nad zakupem licznika z aukcji poniżej. Czy opłaca sie to coś kupić - firma nic mi nie mówi - ma ktoś taki sprzęt ? http://allegro.pl/item517494053_bezprzewod...e_temp_itd.html
kaamil Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 ja Bezprzewodowym nie ufam ( może z polara ale to juz duzy wydatek )
Desperados Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Z tego co wiem to te liczniki (i ten chyba tak samo) są mocowane na takie paski, mój kumpel ma licznik z tej firmy i on właśnie jest mocowany na te paski. Słabe jest takie mocowanie, podstawka licznika sie luzuje i w ogóle jakieś takie nietrwałe się to wydaje. Nie wiem jak z tym licznikiem ale w aukcji również pisze że paski mocujące więc może i to samo.
Songoq1 Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 Czy mógłby ktoś coś więcej powiedzieć? Byłbym zainteresowany tym licznikiem, ale nie wiem jak on się może spisywać ;/
Desperados Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 No a tylko ten licznik wchodzi w gre? Nie możesz rozejrzeć się za innymi w podobnej cenie? Może znajdziesz sobie coś bardziej pewniejszego za tą kase.
Songoq1 Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 Tak, wiem, ja się tym tylko i wyłącznie zainteresowałem ze względu na cenę. Wiem że taki licznik z takimi funkcjami jest poważny w cenie 230-300zł. A nie 100 Ale zainteresowany jestem w taki sposób, iż byłoby to dobre dla mojego brata, nie dla mnie, ponieważ ja poszukuję teraz także pulsometru ale do biegania + ew. rower więc opaska bez licznika. Ale z bratem doszliśmy do wniosku że jeśli to nie ma kodowanego przesyłu i ma aż tyle funkcji w takiej cenie to musi to być chiński sh*t. Ktoś może jednak ma inne zdanie?;> PS. prosiłbym o radę w poście który zaraz napiszę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.