Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Truvativ team 31,8

Cena 90 zł

Waga 140 gr

Szerokość 560 mm

Mam ja od początku 2008 r zrobiłem na niej 1414 km .Brak jakichkolwiek zastrzeżeń .Jest to jakaś alternatywa bo w cenie do 100 zł ciężko było znaleźć coś w miarę lekkiego .Także ja jestem bardzo zadowolony z tego produktu.Użytkuje ją razem ze mostkiem Smica.

kieratruvativxc6.th.jpg

Napisano

Moja ma 7500km mojego przebiegu, a kupiłem lekko używaną i trzyma się świetnie :)

Napisy nie schodzą, dobry zakup.

Napisano

I ja ją mam. Czas użytkowania - 1,5 sezonu. Cena (razem z mostkiem Truvativ Team) - 100 PLN. Na razie nie mam powodów by zmieniać na coś lepszego. Ten sezon na pewno jeszcze na niej przejeżdżę, a potem to się zobaczy. Anoda przy mostku już nieco zeszła ale przez często zdejmowanie/zakładanie lampki przedniej.

Napisano
I ja ją mam. Czas użytkowania - 1,5 sezonu. Cena (razem z mostkiem Truvativ Team) - 100 PLN. Na razie nie mam powodów by zmieniać na coś lepszego. Ten sezon na pewno jeszcze na niej przejeżdżę, a potem to się zobaczy. Anoda przy mostku już nieco zeszła ale przez często zdejmowanie/zakładanie lampki przedniej.

Gdzie kupiłeś tak tanio ??

Napisano

Ja kupiłem za 50zł w idealnym stanie i mostek do tego Ritchey WCS za całe 11zł (czteropak Lecha) również w idealnym stanie... Nie pytajcie czemu taka cena xD

Napisano
Gdzie kupiłeś tak tanio ??

trzeba obserwowac alledrogo. czasem pojawiaja sie takie zestawy z demontażu z krossów w tych okolicach cenowych

Napisano

ja sobie kupiłem jeden zestaw mostek+giety team a drugi mostek z prostą. oba po ok 100 pln. na tej aukcji rzeczywiscie sie komus trafiło w miodnej cenie

Napisano

gdy ma rację. Kupiłem ten zestaw z allegro od sklepu coolbike (o ile dobrze pamiętam bo trochę czasu minęło), z rozbiórki levela a6 oczywiście ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...