Bizon Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Truvativ team 31,8 Cena 90 zł Waga 140 gr Szerokość 560 mm Mam ja od początku 2008 r zrobiłem na niej 1414 km .Brak jakichkolwiek zastrzeżeń .Jest to jakaś alternatywa bo w cenie do 100 zł ciężko było znaleźć coś w miarę lekkiego .Także ja jestem bardzo zadowolony z tego produktu.Użytkuje ją razem ze mostkiem Smica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 moja przy szerkości 580mm waży 143g przebieg okolo 10500km i jest spoko tym bardziej, że kosztowała mnie 50zl nówka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moja 140g przy 580mm. No cóż, co tu do opowiadania. Kiera jak kiera, dzięki nie można skręcać, bardzo sztywna i anoda nie schodzi. http://picasaweb.google.pl/renvox/CzCiWaga...316622817442162 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moja ma 7500km mojego przebiegu, a kupiłem lekko używaną i trzyma się świetnie Napisy nie schodzą, dobry zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 I ja ją mam. Czas użytkowania - 1,5 sezonu. Cena (razem z mostkiem Truvativ Team) - 100 PLN. Na razie nie mam powodów by zmieniać na coś lepszego. Ten sezon na pewno jeszcze na niej przejeżdżę, a potem to się zobaczy. Anoda przy mostku już nieco zeszła ale przez często zdejmowanie/zakładanie lampki przedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Również ujeżdżam tą kierę i nie mam na co narzekać Żeby nie zapeszyć... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 I ja ją mam. Czas użytkowania - 1,5 sezonu. Cena (razem z mostkiem Truvativ Team) - 100 PLN. Na razie nie mam powodów by zmieniać na coś lepszego. Ten sezon na pewno jeszcze na niej przejeżdżę, a potem to się zobaczy. Anoda przy mostku już nieco zeszła ale przez często zdejmowanie/zakładanie lampki przedniej. Gdzie kupiłeś tak tanio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja kupiłem za 50zł w idealnym stanie i mostek do tego Ritchey WCS za całe 11zł (czteropak Lecha) również w idealnym stanie... Nie pytajcie czemu taka cena xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gdzie kupiłeś tak tanio ?? trzeba obserwowac alledrogo. czasem pojawiaja sie takie zestawy z demontażu z krossów w tych okolicach cenowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Widziałem nie raz na allegro, ale w takiej cenie za komplet nigdy ,toć to za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wczoraj miałem zalicytować, tyle że do 12 spałem :x http://www.allegro.pl/item519038050_kierow..._8_xc_race.html Za tyle to się chyba opłacało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Pewnie, tym bardziej, że to od forumowicza było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja sobie kupiłem jeden zestaw mostek+giety team a drugi mostek z prostą. oba po ok 100 pln. na tej aukcji rzeczywiscie sie komus trafiło w miodnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 gdy ma rację. Kupiłem ten zestaw z allegro od sklepu coolbike (o ile dobrze pamiętam bo trochę czasu minęło), z rozbiórki levela a6 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 w dziale sprzedaży jest nawet komplet za 90 pln. tylko nie wiem czy jeszcze aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi