bambo1994 Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://allegro.pl/item512699808_wytrzymaly...super_cena.html Tak jak w temacie czy ten BMX nada się do street'u czy nie?? Proszę o odp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Teoretycznie tak. Ale to jest raczej bmx - zabawka. Nie pojeździsz na nim jakoś bardzo ekstremalnie. No i ciekawe ile waży Ja osobiście nie polecałbym tego roweru jeśli chcesz naprawde jezdzic na streecie, a nie na browarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambo1994 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Aha dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 JA bym na Twoim miejscu dołożył w coś sensowniejszego jeśli naprawde chcesz poskakać na rowerze np jakiś haro, albo premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambo1994 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja na BMX-a mam ok 700zl :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To szukaj czegoś używanego. Za 700zł na pewno znajdziesz jakąś fajną używke, ja bym tak zrobił na Twoim miejscu bo jeśli naprawde chcesz ostro poszaleć to ten bmx się nie nada aż tak bardzo do tego. np. może coś takiego. http://allegro.pl/item519966778_bmx_cube_f...kes_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no ten z linku mysle ze mógłby byc lepszy niz ten velor. poszukaj na allegro. ludzie często kupują rowery, ale po czasie stwierdzają ze to jednak nie dla nich Zawsze mozesz dodać link do tematu, spróbujemy cos poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek117 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 a moze zainteresuje Cie takie cos http://allegro.pl/item517069294_mtb_destro...t_dirt_bmx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Chyba troche wykracza poza budżet bo to 9 stówek a On ma na wydanie ok 700. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambo1994 Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Oby dwa rowerki fajne. Jeszcze nie wiem co wybiorę dozbieram może jeszcze coś kasy i się pomyśli. THX za wszystkie odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 lepiej troche poczekać i kupić coś raz a porządnie jak będziesz miał niecały tysiaczek to będziesz mógł sie rozglądać za jakąś nówką bmx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigga91 Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Sczerze? to ten rower z linku to taki totalny makrokesz, szkoda nawet tych kilku setek. Jeżeli chcesz rower do streetu to musi byc on pancerny i mozliwie jak najlżejszy (najlepiej jakby ważył <10,5 kg). Ten z linku wazy pewnie z 16 xDD Poza tym to dokladnie tak jakbyś chciał jeździć downhill na tiggerze z geanta za 300zł. Z tak ograniczonym budżetem niewiele można zdziałac (znajomi z bmxa taka kase wydaja na jedno kolo z jakas lepsza detka i opona). No ale jak nie dasz rady wyskrobac jeszcze paru setek, to polecam ci ten rowerek: http://allegro.pl/item527167628_bmx_gt_zone_2008.html Jak kupisz od razu zdejmij z niego hamulce (a przynajmniej przedni) i załóż jakies mniejsze i lżejsze siodełko i sztyce ok. 5-6cm długości. W najgorszym wypadku obetnij ta sztyce, ktora tam jest do takiej dlugosci (pozostałe kilkanaście centymetrow to tylko zbedny cieżar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.