Skocz do zawartości

[przechowywanie pieniędzy]

npoprostu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ta 'rzecz z linku jest tylko przykładem jak to ogólnie wygląda, iż nie moglem znaleźć takiej jaka posiadam, moja jest prosta, plaska, wykonana z lekkich materiałów, jednakże dostosowana do każdych warunków pogodowych, mając ja na sobie, w ogolę się tego nie czuje. ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja polecam saszetkę zakładaną na ramię. Coś w tym stylu:

http://www.chh.pl/?prod=47141

Osobiście posiadam bardzo podobne z kieszenią na telefon i dodatkową kieszonką zamykaną na zamek błyskawiczny, w której śmiało mieści się dowód i pieniądze. Saszetka ma z tyłu dwie gumki z regulacją długości. Jest bardzo komfortowa nic nie uciska nawet po kilku godzinach spędzonych na rowerku. Zakupiona na aliegro za ok 15 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.