FiLiPeK Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Siemka Co sądzicie o tej ramce (Giant atx 800 pro series) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zabytek, już mało kto na tym jeździ. Zwróć też uwagę na to, że aluminium pod wpływem lat i przejechanych km traci sztywność. A co chcesz kupić czy sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiLiPeK Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Właśnie ją kupiłem ale ze względu na wagę ok. 1600 g (myślę że w jakimś strasznym stopniu nie straciła sztywności), faceta jeździł na niej rekreacyjnie, był na 2 lub 3 zawodach xc, ramka posiada tylko małe obtarcia na róże sterowej widać że nie była katowana, tak jak moja stara ramka do xc która przeżyła 1 sezon dirtu i 3 sezony xc . Ta raczej będzie lepsza od starej. Kupiłem ją za 390 zł a stara ramka to Giant Rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.