detonator Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 No to pokaż nam tu ładnie tą tłuściochę
Kawior Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Moja lepsza połowa zabrała mi aparat, tak to bym całą sesję zrobił Oto i moja tłuściutka Reginka Pierwszy full i w zasadzie pierwszy naprawdę dobry rower w moim życiu. Póki co to próbuję różnych ustawień zawieszenia, w szczególności widelca bo ma przesadnie dużo możliwości regulacji (4 komory powietrzne). Po przesiadce z sztywnej dualowej ramy wrażenie jest niesamowite. Rower po prostu płynie, jak jakiś latający dywan....... Więcej zdjęć w plenerze zarzucę po weekendzie.
MlodyBarney Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 A to i ja się przywitam... Kiedyś Kross A4, a teraz Gigant XTC:)
asp891 Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Witam witam, no to dołączam do fanów Gianta. W rowerze z oryginalnego Gianta xtc zostały hamulce i rama(niestety brzydkie malowanie, ale kąty ma świetne)
Mod Team Pixon Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Napisano 16 Lutego 2012 Ładny, nie wiem czemu ale mnie to malowanie się podoba i bardzo dobrze kojarzy. Fajny sprzęt. Może nie do końca te czerwone pancerze, wolałbym tu jednak złoty kolor edit Nawet się ładnie wkomponował w kolor pokoju
detonator Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 No właśnie mi kolor też jak najbardziej leży
asp891 Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Gusta i guściki, mi malowanie w ogóle nie przypada go gustu, żaden kolor nie pasuje do , jak dal mnie nudna, na zdjęciu nie widać ale w rzeczywistości ten czarny jest już strasznie poharatany Jesteś 2 osobą która zwróciła uwagę na pancerze, chciałem trochę urozmaicić ponury wygląd, a poza tym teraz jest patriotycznie biało czerwono
Shoo Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Witam szanownych forumowiczów i zwolenników firmy Giant. Revel 2 Disc 11'' Foto w załączniku. Poradzicie może co by zmienić w nim żeby lepiej się śmigało po asfaltach(95%), drogach polnych(2%) , ścieżkach ziemnych(2%) ,żwir(1 %) przypuszczam że opony to na pewno(cos bardziej slick'owe ? Pozdrawiam.
Kawior Napisano 20 Lutego 2012 Napisano 20 Lutego 2012 Moim zdaniem szczotkowane aluminium to najbardziej wyczesany kolor dla ramy jaki można sobie wymarzyć, sam mam ramę w tym kolorze.
Shoo Napisano 20 Lutego 2012 Napisano 20 Lutego 2012 Wcześniej miałem rame Giant'a ale sam z pomocą wujka (z 8 lat temu to było) malowałem ją na czarny matowy i tez spoko. Ale jak zobaczyłem ten kolor mówię sobie nie ma bata biorę Chciałbym co nie co usprawnić macie jakies pomysły ?
elkaziorro Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 To może i ja dołączę do grona Giant'owców Przez lata byłem nastawiony na "nie" do Gianta. Nie miałem jakiś konkretnych powodów, po prostu nie przepadałem za tą marką. Jednak w zeszłe wakacje sprawy się nieco zmieniły. Potrzebowałem ramy "na już", a niestety ta, którą chciałem sobie kupić (marka na L) nie była dostępna w rozmiarze dla mnie odpowiednim. Zaszedłem do salonu Gianta i 30 min później wyszedłem z XTC w ręku. Na początku zakładałem, że będzie to rama przejściowa, ale... Po dwóch maratonach i kilku tysiącach km na niej zrobionych nie mam zamiaru się z nią rozstawać! Miałem już kilka różnych rowerów, ale ta geometria - dla mnie cudo. Tym rowerem po prostu połyka się kilometry, a jazda po moich rodzinnych Karkonoszach/ Izerach to na tej ramie poezja. Tak więc moja początkowa, długoletnia niechęć zamieniła się w miłość.
wilk2312PL Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Witam Panów jak i Panie Macie jeszcze miejsca? Jeśli tak to chętnie dołączę. Mój sprzęt(Revel 3 Disc): Rozmiar ramy 18 Rama Aluminiowa Widelec SR SUNTOUR XCT V4 Siodło GIANT Sport Trail Pedały VP, nylonowe Manetki SHIMANO ST-EF51, 3x8 Przerzutka przednia SHIMANO Tourney TX50 Przerzutka tylna SHIMANO New Acera M390 Hamulce TEKTRO Aquila, mechaniczne, tarczowe Dźwignie hamulca SHIMANO ST-EF51 Kaseta/wolnobieg SHIMANO HG31, 11-32, 8 biegów Łańcuch KMC Z72 Korba SR SUNTOUR XXC, 42/32/22 Obręcze GIANT CR70, aluminiowe, dwuścienne Piasty FORMULA DC20/22 Disc Szprychy Nierdzewne, stalowe Opony GIANT Sport 26x2.1" Mi na razie wystarczy
Beatryk Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Tez chetnie dołącze do was ;D Wiec mój rower to Giant Terrago i jestem bardzo z niego zadowolony.Tylko nie rozumiem czemu tak dużo osób tak narzeka na ten rower.Posumuwując liczy się umiejetność a nie sprzet.
karni Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Ja też niedawno dołączyłem do posiadaczy Giantów a konkretnie Anthem X4 - jak na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczonym jednośladem
thabo83 Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Witam. Z ochotą dołącze do klubu. Mój rower to Giant Roam 1 Disc. Jeżdżę nim od 3 miesięcy praktycznie codziennie i jestem bardzo zadowolony. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.