Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem Gianta Rocka z 2009 dosyć dużo zmodyfikowanym :) Jutro wstawię zdjęcia to powiecie co zostało z oryginału ;>

Napisano

Moja maszynka jest TU :woot:. Co prawda zdjecie z wiosny, teraz jest juz troszeczke bardziej sterany po sezonie maratonow, ale jezdzi ciagle genialnie :huh:.

Bardzo zacnie się prezentuję Twoja maszyna :thumbsup:

osobiście bymn tylko dał tylną przerzutkę ze średnim wózkiem.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Mój NRS po przejściach, tu akurat czysty przed sezonem

dsc06789z.jpg

dsc06794v.jpg

Co może kłuć w oczy to prowadzenie przewodu do hamulca z tyłu , niestety był troche za krótki i nie dalo się tego poprowadzić jak powinienem no i ten xcr jak skladalem rowerek to już nie moglem czekac na jakąś fajną używke na allegro i go kupilem. Plany na ten sezon to go wymienić na jakiegoś R7 albo skareba i może się pokusze o crossridy :D

Napisano

bardzo ładnie sie prezentuje Twój sprzęcik :) zawsze mi sie Gianty podobały, zwłaszcza xtc. Jak bede składał rower to sie zastanowie nad ramą od nich. Pozdr..

Napisano

Który waszym zdaniem giant jest bardziej kultowy i zajefajny? Do wyboru są 2 ramy z 2003 roku, zdaje się, że to ostatni rok kiedy było malowanie teamowe:

MCM Team:

henri_mcm.jpg

NRS Team:

08331-17.jpg

Napisano

No to remis :) Wrzucę jeszcze zdjęcie ramki, która w moich oczach miażdży obie powyższe. Jakby ktoś chciałby mi taką sprzedać, to bym się nie obraził :D Chyba Maja Włoszczowska kiedyś taką miała.

20090616664981.jpg

Napisano

Będę posiadaczem XTC 3 2011 rocznik - ma przyjść pod koniec marca, wtedy dołącze do klubu pozdrawiam :D

Napisano

Dołączam się do klubu :) co prawda przesiadka z authora , który jest dalej w świetnym stanie, ale full to full (lubelski full;P )

Giant Trance X4

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...