czarnaMAMBA Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rama s Na moje 163 cm wzrostu prawie idealna Gołych fotek ni będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No nic... starczyc nam musi zdjecie roweru... ehh Ale rower fajny tylko jakis taki cienkooponiasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No oponki były Kenda Nevegal ale w tamtym roku było sporo jeżdżenia po asfalcie i wymieniłam na Continental Doublefighter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Maja 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Piękna ta Twoja czarna bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Prośba do GTmaniaków. Jeśli wiecie kto chce sprzedać ramę GT I-drive (najchętniej 5 rozmiar M czyli 5" skoku w rozmiarze 18") to dajcie mi znać, ponieważ z okazji chondromalacji prawej rzepki zdecydowałem o kupnie fulla (jak na razie kupione i założone dziś przyjazne kolanom pedały time roc atac) a nie wyobrażam sobie jeżdzenia na rowerze innej marki jak GT, a ramy takie ciężko dostać. Więc jak na razie odpuszczam ostrzejsze ściganie a Zaskara powieszę na haku nad łóżkiem i będzie czekać na lepsze czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 W Summicie w Katowicach pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Pytalem, nie maja, a ty swoj rower sprzedajesz? :> ladnie to tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A u mnie bedzie przemiana Zaskarka na zimowke prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Maja 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A co się stało? Sprzedajesz zaskarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Z okazji zwyrodnienia rzepki zmieniam rame na I-drive zeby ulzyc kolanom A Zaskara nie wiem jeszcze co z nia zrobie... jedna opcja jest taka ze z pozostalosci po rozbiorce i-drive ktorego kupilem zloze na Zaskarze drugi rowerek druga taka ze wyprzedam te pozostalosci a rame zostawie sobie i bedzie u mnie w pokoju wisiec a trzecia taka ze sprzedam pozostalosci i Zaskara... pomyslimy, zobaczymy, nie chcialbym go sprzedawac. A I-drive pokaze wam juz prawdopodobnie w przyszlym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Avalancha sprzedaje (choc na razie z trudem ) bo przesiadam sie własnie na Zaskara albo Maratona z I-drive Nie macie kogos kto chce kupic rowerek? Zależy mi na szybkim sprzedaniu wiec moge nawet troszkę zbic z ceny. Myslisz że full pozwoli ulzyc kolanom? Raczej kręgosłupowi. Sama jestem po rekonstrukcji wiezadła i taż mam chondro II stopien wiec jestem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kolanom tez mysle ze ulzy Uchroni od wstrzasow. Ostatnio ulzylem kolanom kupujac time'y A moze chcesz kupic mojego Zaskara? tylko rozmiar za duzy dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie no rower teoretycznie na mnie czeka w sklepie Tylko najpoer musze sprzedac Avalancha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq73 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam! Jestem nowy na forum, ale starym uzytkownikiem roweru GT. Od 1996 (1997?) roku jezdziłem Tequestą, i był to najlepszy rower jaki kiedykolwiek mialem, a testowalem naprawde wiele różnych sprzętów, kumple jeździli wtedy głównie na trekach, giantach, tak naprawde mały wtedy był wybór. Niestety pozniej pozbyłem się roweru, kradzież do piwnicy, sytuacja zbyt częsta u nas no i zostałem bez. (ciekawe za ile poszedł? pewnie ze 3 jabole, żal mi o tym myśleć) Jako że juz tak dużo nie jeździłem też nie czułem potrzeby kupna bike, aż do teraz. Mój syn mnie nagabuje o rower, no i o czym myślę? oczywiście GT. On chce mtb, a dla mnie, wydaje mi sie że wolałbym raczej jednak coś bardziej szosowego (hybryde) albo może coś atb. No i mamy wybór GT - Nomad, najtańszy ew Legato (hybryda) ew, Avalanche (tu zmiana opon i dostosowanie na atb) jeszcze jest Transeo. Co polecicie? Czy dobrym pomysłem jest dostosowanie Avalancha ? Czy może gdzieś popełniam jakiś błąd ? oczywiscie nie chcę nic innego niż GT. Pozdrawiam smoq gg:14397 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 zaskar i i-drive juz leza w czesciach w garazu... czekaja na chwile czasu i dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 I-drive zlozony Nie wyszlo tak zle, jak myslalem Do zmiany w czasie najblizszym pojdzie sztyca. Kierownica byc moze, zalozylem gieta 720 Da Bomba, mam w garazu 620 gieta carbonową Amoeby ale najpierw pojezdze sobie na szerokiej Rebe przestawilem na 115mm, reszta czesci bez zmian z Zaskara. Zaskar po gruntownym umyciu zawisnie u mnie na scianie A na I-drive zaraz wsiadam na dziewicza wycieczke do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Uuuuuuuuuuuu Całkiem fajna ta Twoja maszyna. Napisz jak wrażenia z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No to tak : 1. ten, kto twierdzi ze I-drive nie buja jest w bledzie. 125mm skoku musi bujac i niestety buja czyli musze pomyslec nad kupnem dampera z blokada to na pewno a moze z platforma 2. rama jest krotsza niz zaskar + szersza kierownica = bardziej pionowa pozycja => mostek do zmiany na odrobine dluzszy i powrot moze do waskiej kierownicy 3. chyba mam luz w lozyskach ramy 4. Ogolnie to brakuje mi mozliwosci wybijania sie z przeszkod i takich krotkich lotow, bo wszystko tlumione jest przez ramę. Fajnie za to jedzie sie po korzeniach i innych przeszkodach. Ogolnie rzecz biorac moze dopompuje damper, bedzie mniej bujac... fajna sprawa taki full ale to bujanie doprowadza mnie do pasji... szewskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a którego dampera masz - foxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 To jest Fox R ale literka R nie oznacza "regulacje" jedyna dostepna regulacja to cisnienie powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No to kello witam w mniejszościowym klubie ID Dziś stałam sie włascicielką marathona 2.0 A czarny rumak pogalopował do Lublina. Wrażenia na razie podobne co do bujania i geometrii. Mój dodatkowo to wersja women wiec tym bardziej troszke inaczej niz na Avalanchu było. Jutro pierwsza jazda na Silesia Cup będzie to wyczuwanie roweru wiec wynik nie będzie wysoki Wkrótce wkleje fotki. No i ten fox ma jeszcze regulacje powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krenioe Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam! Mozna sie przylaczyc? Oto moja lawinka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czyli z bujaniem trzeba sie pogodzic ale zaczynam sie wczuwac pedaluje miekko i przyzwyczajam sie ze mam kanape ale jak wygodnie i jakby zjezdza szybciej... a Zaskara zloze sobie na sztywniaku mam taki czerwony ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witamy nowego Avalancha Ja mam bardziej dopompowany damper i mniej buja. Dziś wypróbawałam rowerek na Silesia MTB Cup. Podjazdy troszke cięższe ale zjazd? Miodzio ID the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.