ulvgar Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wczoraj w Łodzi przewinęło się kilka Zaskarów i Lawinek. Był ktoś z Forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja byłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jaki masz nr? Giga czy mega? Jak wrażenia po trasie, bo o mazovii lepiej nie wspominać... Kiełbasa na posiłku regeneracyjnym, mało pomarańczy, woda do popicia, bufety na giga lepiej przemilczeć Kiedy teraz będziesz na edycji u Zamany? Mój nr to 661 A właśnie, startujesz na GT czy na Specu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrytobojca Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jeszcze parę dni temu sterta części w szafie dziś już prawie, że rower wrzucam kilka przedpremierowych fotek nowego Zaskara w klubie Pełną specyfikacje podam jak rower wróci z docinania amora i linek hamulcowych czyli optymistycznie licząc za kilka dni. Miłego oglądania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja też byłem ale zupełnie rekreacyjnie, mtb nie jest w tym sezonie moim celem. Bikergonia była na GT nawet widziałem na trasie przez moment Wszystko było spoko, makaron byłby lepszy niż kiełbasa ale ta odziwo bardzo mi smakowała, co nie zmienia faktu że kolarskie żarcie to to nie jest. Brak isostaru w butelkach to SKANDAL. Woda była chyba półgazowana... Brak słów na to. Naszczęście żele były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 andrej to Ty mnie mijając pozdrowiłeś? To było miłe i widzę że nic się przed tobą nie ukryje ulvgar już wiesz na którym rowerku jechałam Mega No i może pojadę do Otwocka ale to się jeszcze okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 skrytobojca, jakbym widzial swoj rower tyle ze z prosta kierownica a piwoty odkrecisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mavici są ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tak, tak to ja Zaskara wypatrze choćby był przykryty błotem całego świata, a już rocznik 2001 malowanie teamowe - nie mogło to ujść mojej uwadze skrytobojca myślałem że to rower kello przez moment, prawie identyczne są. Ładna maszynka Ci wyszła, pogratulować. Koła ładnie się komponują z amorkiem ile waży Twoje cudo tak około? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrytobojca Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 zaprzyjaźniony sklep z serwisem mi się teraz przenosi na nową miejscówkę i dopiero pod koniec tygodnia pojadę przycinać amora i linki od hampli ;] jak już będzie wszystko na swoim miejscu to go zważę, póki co mogę tylko strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jak bedziesz miec klopoty z odkreceniem piwotow to napisz ciekawe czy tylko mi to zajelo rok czasu Co do przycinania amora to szlifierka w dlon i jazda Ja strzelam 11,3 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Gitowiec w wersji kolejnej. Dodano: siodełko Fizik Nisene Sport (niezwykle wygodne), na przód Nobby Nic, z tyłu nowe koło (Mavic XM 819, DT 370, CN Spoke, kaseta XT) oraz gripy Ergona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ze zmian to tym razem Avalanche panny dostal maly prezent a raczej nadgarstki mojej panny dostaly prezent Bomber rulezzz Zastapil TTkę, jest to model z 99 roku Z5 dwie komory powietrzne.. chodzi miodnie wprost wybornie wszystko wybiera na drodze. Mogę go nadmuchać pod wagę kobiety i poza tym jak wyglada... rower wyglada teraz jak dirtówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co lepiej pracuje - Bomber czy Reba? Moja rama od Avalanche też nie próżnuje, brat złożył na niej rowerek do jazdy dla swojej Dla mojej panny byłaby za duża i wolałbym coś z mniej sztywnym tyłem żeby jej kręgosłup oszczędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Moze to dziwne ale bardziej plynnie pracuje dla mnie Bomber niz Reba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Może to kwestia regulacji? Tak czy inaczej ciekaw jestem czy się zamienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Hmm Bombera od Reby dzieli 8krotna przepasc cenowa ->> Reba musi byc lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nie porównujcie dwóch odmiennych amorów. Powietrzny do XC czy maratonów nie ma sobie równych (cenowo i kulturą pracy). Do FR to bomberek jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hmm do ForumRowerowego dobry co? Ten bomber jest dedykowany pod XC ale i ciezsze rzeczy przezywal. A tak poza tym to akurat ten egzemplarz jest rowniez powietrzny Jak dla mnie te amory maja wspolne przeznaczenie, system amortyzacji (sprezyna powietrzna) i tlumienie olejowe (choc oczywiscie inne rodzaje i sposob dzialania tlumika ze wzgledu na roznice wieku). Skok rowniez ten sam. Moja piekna FR nie jezdzi... jeszcze Dla mnie najwazniesze ze bomber wybiera wszystko i nie wiem czemu ale plynnie chodzi w calym zakresie skoku, nie jak moja Reba.. Z ciekawszych rzeczy... na wycieczce ostatnio wlecial mi kamyk albo tytanowy patyk w przerzutke. Skrzywil hak, ale to naprostowalem rekoma. Co ciekawsze (dlatego byl chyba z tytanu ) patyk ten wyrwal czesc wozka wewnetrznego przerzutki. Xt shadow ma lajowany otworami wozek. Rozerwalo go i nie znalazlem brakujacej czesci... ale dziala bez niej, ogolnie jest lzejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talib92 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witam od niedawna jestem użytkownikiem ramy GT AGRESSOR ma ktoś podobną JAK TU SIĘ WSTAWIA ZDJĘCIA Proszę pisać poprawnie z użyciem znaków interpunkcyjnych. Odi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich właścicieli GTków Mój rumak to Avalanche 1.0 2008, od roku spisuje się nieźle. W planach zmiana amortyzatora z marnego Darta3 na Rebe. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dart 3 to nie taki zły amor, są gorsze i to znacznie. Witamy w klubie. Reba będzie dobrym wyborem. A czemu właśnie GT a nie inna marka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gt wybrałam jak każda kobieta z racji wyglądu- miał ładny czarno-żółty kolor Poza tym słyszałam że maja bardzo wytrzymałe ramy. Dart nie jest zły ale na moje 52 kilogramy to za twardy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Maja 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Reba to dobry wybór. Ramka w jakim rozmiarze? Wrzucisz fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fotki fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.