Skocz do zawartości

[Przód]Marzocchi All Mountain SL 1 z 2007

Nemo7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy można gdzieś dostac jeszcze Amortyzator Marzocchi All Mountain Sl 1 z 2007 roku dokładnie ten model http://www.marzocchi.com.pl/widelce/2007/2007am1sl.php od dawna marzy mi się ten amortyzator jednak wcześniej nie miałem pieniędzy teraz gdy już mam kasę to uciekły z rynku w Gregorio pytałem to już nie mają, został tylko zwykły AM 1. Szukam go może być nawet używany w idealnym stanie.

Napisano

Świetny widelec, ja mam jeszcze starszą "jedynkę" taką pomarańczową ale też z ATA i TST5. Bądź cierpliwy i szukaj bo warto. Ale to chyba nie widelec do tej Meridy która masz?

Napisano

Kupuje cały rower ale Fox którego ma na przodzie chce wywalić, z tego co udało mi się znaleźć to w Polsce na razie jest tylko jeden taki rower w Gdańsku u dystrybutora i dokładne ceny podadzą dopiero w nowym roku kazali mi zadzwonić po niedzieli do 7Anna i mi podadzą ale raczej od 8.200zł - 8.500zł. Załozyłem o nim temat w dziale Rowery/Ramy poczytaj sobie i zobacz filmik na YouTube tez tam dodałem. pozdro. :)

Napisano

Prowadzą też sklep stacjonarny, a więc powinien być. Tak na marginesie - możliwe, że ten Marcok nie będzie od polskiego dystrybutora (bo skoro u Gregorio już nie ma), w każdym razie mój Mx na 100% nie był od Gregorio, może zaopatrują się gdzie indziej...

Napisano

Jak dzwoniłem do Gregorio to obsługa rozmawiała ze mną niechętnie nie wiem dlaczego ale odniosłem wrażenie jakby ich zdenerwowało czego to ja wymagam od nich amora z 2007r. ?! ;)

Napisano

Nemo7, zadzwoń do centrumrowerowego a się dowiesz czy mają w ofercie to czego szukasz. Telefon nie gryzie ;)

Napisano

No po prostu to jest moja ostatnia szansa aby zdobyc tego Bombera jeżeli go nie zdobędę to moje marzenia o idealnym rowerze legną w gruzach dlatego się tak podniecam w poniedziałek dzwonie bo na razie mają nieczynne. Do tej pory nieprzekraczalna granicą były fundusze teraz jak po roku sumiennego odkładania i dążeniu do realizacji marzeń uznawanych przez innych za nienormalne może się zdarzyc tak że nie będę miał po prostu jak ich zrealizowac. Ok dam znac jak to sie potoczy o ile to kogoś interesuje. Nemo :)

Napisano

A czy to ważne gdzie kupiony? Ważne że dadzą gwarancję na niego, a Gregorio jest dobre pod względem serwisu no i zakupów tego co mają na magazynie.

Napisano

W Centrum Rowerowym nie mają go po prostu dawno nie aktualizowali strony. To nie wiem gdzie jeszcze mogę go dostać ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...