Nemo7 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Czy można gdzieś dostac jeszcze Amortyzator Marzocchi All Mountain Sl 1 z 2007 roku dokładnie ten model http://www.marzocchi.com.pl/widelce/2007/2007am1sl.php od dawna marzy mi się ten amortyzator jednak wcześniej nie miałem pieniędzy teraz gdy już mam kasę to uciekły z rynku w Gregorio pytałem to już nie mają, został tylko zwykły AM 1. Szukam go może być nawet używany w idealnym stanie.
beskidbike Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Świetny widelec, ja mam jeszcze starszą "jedynkę" taką pomarańczową ale też z ATA i TST5. Bądź cierpliwy i szukaj bo warto. Ale to chyba nie widelec do tej Meridy która masz?
Nemo7 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 Nie no w maju kupuje http://www.mondraker.com/09/esp/bikes/Dune/43 a teraz chce tego Marcoka bo potem to jeszcze gorzej będzie go dostać.
beskidbike Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Kupujesz samą ramę? Jaka cena,gdzie i jakies opinie w Polsce? Bo mi się nawet spodobał
Nemo7 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 Kupuje cały rower ale Fox którego ma na przodzie chce wywalić, z tego co udało mi się znaleźć to w Polsce na razie jest tylko jeden taki rower w Gdańsku u dystrybutora i dokładne ceny podadzą dopiero w nowym roku kazali mi zadzwonić po niedzieli do 7Anna i mi podadzą ale raczej od 8.200zł - 8.500zł. Załozyłem o nim temat w dziale Rowery/Ramy poczytaj sobie i zobacz filmik na YouTube tez tam dodałem. pozdro.
c1ach Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 http://centrumrowerowe.pl/index.php?s=7120...skid=1&l=pl Żółty samochodzik oznacza, że w ciągu 10 dni będą go mieli do wysłania. Ja tutaj kupiłem swojego Mx pro w wakacje, też 2007.
c1ach Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Prowadzą też sklep stacjonarny, a więc powinien być. Tak na marginesie - możliwe, że ten Marcok nie będzie od polskiego dystrybutora (bo skoro u Gregorio już nie ma), w każdym razie mój Mx na 100% nie był od Gregorio, może zaopatrują się gdzie indziej...
Nemo7 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Napisano 1 Stycznia 2009 Ale dostane go tam na 100% jeżeli jest w ofercie ?
c1ach Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Mnie nie pytaj, tylko ich Ale kupowałem tam kilka rzeczy których nie mieli aktualnie w sklepie, ich obietnice zawsze się spełniały
Nemo7 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Napisano 1 Stycznia 2009 Jak dzwoniłem do Gregorio to obsługa rozmawiała ze mną niechętnie nie wiem dlaczego ale odniosłem wrażenie jakby ich zdenerwowało czego to ja wymagam od nich amora z 2007r. ?!
Qba66 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Nemo7, zadzwoń do centrumrowerowego a się dowiesz czy mają w ofercie to czego szukasz. Telefon nie gryzie
Nemo7 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Napisano 3 Stycznia 2009 No po prostu to jest moja ostatnia szansa aby zdobyc tego Bombera jeżeli go nie zdobędę to moje marzenia o idealnym rowerze legną w gruzach dlatego się tak podniecam w poniedziałek dzwonie bo na razie mają nieczynne. Do tej pory nieprzekraczalna granicą były fundusze teraz jak po roku sumiennego odkładania i dążeniu do realizacji marzeń uznawanych przez innych za nienormalne może się zdarzyc tak że nie będę miał po prostu jak ich zrealizowac. Ok dam znac jak to sie potoczy o ile to kogoś interesuje. Nemo
Schwefel Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Części w większości ściągają z Niemiec, a jak nie to z innych zachodnich krajów, więc nie jest to oficjalna dystrybucja Gregorio.
Nemo7 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Napisano 3 Stycznia 2009 Gregorio to ja teraz mam już gdzieś spróbuję go kupi na CR.pl mam nadzieje że się uda.
Schwefel Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Ja mówię właśnie o CentrumRowerowym a nie o Gregorio.
Morf99 Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 A czy to ważne gdzie kupiony? Ważne że dadzą gwarancję na niego, a Gregorio jest dobre pod względem serwisu no i zakupów tego co mają na magazynie.
Nemo7 Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Napisano 7 Stycznia 2009 W Centrum Rowerowym nie mają go po prostu dawno nie aktualizowali strony. To nie wiem gdzie jeszcze mogę go dostać ?!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.