Skocz do zawartości

[31.12.08]Wspólne pożegnanie starego roku

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Proponuję wybrać się w środę ok. godziny 11.00 może 12.00 do ustalenia, za późno też nie może być, ponieważ każdy chce się wyszykować już na właściwy bal. Do rzeczy spotkać się np. mostek Arturówek, Skrzydlata i pojeździć trochę po Łagiewnikach co by nie pójść od razu na szampana. Po jeździe zadekować się w barze u parówy i tam wypić lampkę szampana za nowy lepszy rok. Co bogatsi mogą nawet pokusić się o dobrego schaba z ziemniakami i zestawem surówek :D

Szampana bym kupił, później na zjeździe byśmy się rozliczyli. Pozostaje sprawa kieliszków, w sumie można je zastąpić plastikami, ale to już jednak nie to samo. Proszę o wyrażenie swoich poglądów na ten temat.

Nic tylko zaprosić łódzką brać rowerową na spędzenie ostatniego dnia w roku w swoim gronie.

• Mod Team

Trochę z łodzi osób zarejestrowanych jest na forum, dlaczego tak mało chętnych zatem ?

No nic cieszmy się z listy, która do tej pory się utworzyła.

Miejsce: Arturówek mostek (ul. Skrzydlata)

Godzina: 11.30

Spokojnie starczy na godzinną jazdę a później szampanisko :)

p.s Bendus miłej pracy

• Mod Team

Siwy nie ściemniaj sylwester za niecałe 2 dni a ty nie wiesz co będziesz robić. Nie ma co już dłużej odwlekać tego litra %% co nam obiecywałeś już tyle razy za te twoje wyskoki gdzieś w bok zamiast z nami na rower :icon_mrgreen:

Ano nie wiedzialem co bede robil. Zazdroszcze, ze miales z gory ustalony plan, mnie sie tak nie udalo. W kazdym razie juz wiem, ze ide na bibe w lodzi wiec jesli to jutrzejsze spotkanie ciagle aktualne to z checia sie na nim pojawie.

O ktorej godzinie sie w koncu ustawiamy?

Chętnie bym się przyłączył ale niestety nie wyrwę się z pracy na tyle czasu. Chociaż gdybym dotarł do tego tematu nieco wcześniej .. ech szkoda :wallbash:

Ale miłej zabawy i wypijcie szklaneczkę wina musującego które udaje szampon za mnie :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...