Mod Team Pixon Napisano 28 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Proponuję wybrać się w środę ok. godziny 11.00 może 12.00 do ustalenia, za późno też nie może być, ponieważ każdy chce się wyszykować już na właściwy bal. Do rzeczy spotkać się np. mostek Arturówek, Skrzydlata i pojeździć trochę po Łagiewnikach co by nie pójść od razu na szampana. Po jeździe zadekować się w barze u parówy i tam wypić lampkę szampana za nowy lepszy rok. Co bogatsi mogą nawet pokusić się o dobrego schaba z ziemniakami i zestawem surówek Szampana bym kupił, później na zjeździe byśmy się rozliczyli. Pozostaje sprawa kieliszków, w sumie można je zastąpić plastikami, ale to już jednak nie to samo. Proszę o wyrażenie swoich poglądów na ten temat. Nic tylko zaprosić łódzką brać rowerową na spędzenie ostatniego dnia w roku w swoim gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Pomysł przedni. Z chęcią bym się wybrał, ale... praca :/ Sylwester powinein być dniem urzędowo wolnym od pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja jestem już zapisany od roku ponad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Oczywiście jestem za :-) Ustal tylko gdzie i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Trochę z łodzi osób zarejestrowanych jest na forum, dlaczego tak mało chętnych zatem ? No nic cieszmy się z listy, która do tej pory się utworzyła. Miejsce: Arturówek mostek (ul. Skrzydlata) Godzina: 11.30 Spokojnie starczy na godzinną jazdę a później szampanisko p.s Bendus miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nigdy nie życz miłej pracy tylko szybko upływającego czasu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Siemka. Ja jeszcze nie wiem co bede robil w sylwestra. Jesli nie bede wyjezdzal to postaram sie pojawic na mostku. 1 szampana moge przywiezc ze soba. Dam znac tutaj jak wyklarują mi sie moje plany. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Siwy nie ściemniaj sylwester za niecałe 2 dni a ty nie wiesz co będziesz robić. Nie ma co już dłużej odwlekać tego litra %% co nam obiecywałeś już tyle razy za te twoje wyskoki gdzieś w bok zamiast z nami na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ano nie wiedzialem co bede robil. Zazdroszcze, ze miales z gory ustalony plan, mnie sie tak nie udalo. W kazdym razie juz wiem, ze ide na bibe w lodzi wiec jesli to jutrzejsze spotkanie ciagle aktualne to z checia sie na nim pojawie. O ktorej godzinie sie w koncu ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 11.30 Arturówek mostek (ul. Skrzydlata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Chętnie bym się przyłączył ale niestety nie wyrwę się z pracy na tyle czasu. Chociaż gdybym dotarł do tego tematu nieco wcześniej .. ech szkoda Ale miłej zabawy i wypijcie szklaneczkę wina musującego które udaje szampon za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zapomniałem dodać, ze czekamy na spóźnialskich 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Mnie nie będzie na pewno, w takim razie życzę tutaj całej łódzkiej braci rowerowej szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SWR (Sylwestrowy Wypad Rowerowy ) zaliczony Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dotarli i życzę szczęśliwego Nowego Roku. Może za rok się spotkamy w liczniejszym gronie. Szalonych imprezek noworocznych! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.