Boss Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Z pewnego wątku na grupie pl.rec.rowery - próba zareklamowania rękawiczek Adidasa w Harfie-Harryson: http://www.mmmm2008.republika.pl/ P.S. Proszę nie poprawiać ortografii z wiadomych powodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Zwykła literówka. Faktycznie jest się czym podniecać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Moje Foxy Dirtpaw po 3 sezonach wyglądają lepiej. Było kupować Foxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 oh, wszystko, tylko nie fox dirtpaw... rękawiczki jednosezonowe, już mi palce przez dziury wychodzą. jednak od czerwca 2007 do lipca 2008 była tylko jedna dziurka, potem sie posypało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Może to był użytkownik z Łużyc... tylko w takim razie dlaczego nie łużytkownik? Pozdrówko geograficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 harfa to kpina. Dystrybut MAVICA nie miał ośki do mavic crossland kupionych u nich! bez możliwości zamówienia. Tak samo z podkładką pod kasetę. Zamawiałem w sklepie koło domu i czekałem miesiąc ale się dało. Tak więc Harfa Harryson to żenada a nie poważny sklep jak mogłoby się zdawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Myślę, że to zwykła pomyłka przez pośpiech. W końcu nie myli się ten kto nic nie robi. Co prawda śmiechu przy tym co nie miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.