KuLa2030 Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 Ostatnio rzadko pojawiałem sie na forum , jedynie po to by zerknąć co i jak... Jednak cały czas pamietam i jak tylko moge to wbijam A teraz do rzeczy , prosto i na temat ! Chciałbym wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt Bożego Narodzenia , by na choince zamiast bombek wisiały same xtr-y a na czubku był SID. Oby noga zawsze podawała , zdrowia szczecia pomyslności bez łamania sobie kości ! I oczywiscie w nadchodzącym 2009 roku , samych sukcesów i tysiące kaemów bez problemów ! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Kulson
Gucio112 Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 Również życzę wszystkim forumowiczom dużo zdrowia na nadchodzący sezon, XTRów, karbonów, fulli i czego sobie kto życzy. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Skiba_TG Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 A ja dla odmianty to zycze samych x-0, sezonow bez kontuzji, urazow i wielu przebytych z usmiechem km a teraz tak na swieta, Wesolych Świat, smacznego karpia, makowek i nie obrzerajcie sie za duzo (o forme tzreba dbac ciagle:D ) oraz szczesliwego Nowego Roku!
Ecia Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 Z okazji, że mamy święta, niech nam żyją długie lata babcia, dziadek i wnuczęta, mama, tata, siostra brata, cioć i wujków co niemiara tudzież - cała nasza wiara. Powyższe mając na względzie: niech nam wszystkim dobrze będzie. I pozdrówko świąteczne na dokładkę
Kubusiowa Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Rowerowych Świąt By zawsze w słońcu jaśniało błękitne niebo, By Twój rower był sprawny koleżanko i kolego. By więcej dróg rowerowych wszędzie pobudowali, Byśmy mieli gdzie jeździć i lasów nam nie wycinali. By sprzęt dobrze działał i nie musielibyście go wymieniać, By na Waszych trasach dętek nie trzeba było często zmieniać. Pozdrawiam Roksana
Ciastkorz Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt ! Dużo szczęścia, zdrowia, mocy na podjazdach, sezonu bez kontuzji, byście zawsze i wszędzie byli najlepsi:D
accentinferno Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 A ja życzę wesołych pogodnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku ,aby w nim spełniły się wszystkie wasze rowerowe i pozarowerowe marzenia.
c1ach Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 A ja życzę wszystkim żebyście zawsze mogli realizować swoje rowerowe marzenia i cele
Kathar Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 W E S O Ł Y C H _ Ś W I Ą T Ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego. Zdrówka przede wszystkim, pieniążków wiadomo na co, kondycji wiadomo po co, spełnienia wszystkich planów - tych rowerowych i nie tylko, jeszcze większej radości z tego co robicie i w ogóle wszystkiego naj! Z pozdrowieniami KATHAR
Mod Team Pixon Napisano 24 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 24 Grudnia 2008 Rowerowych Świąt, pewnie. Jednak poświęćmy więcej czasu na: Rodzinnych Świąt. Wszystkiego naj naj najlepszego.
andi333 Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Wszystkim zdrowych i wesołych świąt,niech każdy znajdzie pod choinką coś co mu się przyda do bika
Amok Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku! Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort A przede wszystkim Wesołych Świąt!
nikodem Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Ja nie wierze!! Nasz Mikołaj na rowerze. Oby się nam nie wywalił, no bo chyba się nawalił. Renifery też nie w formie, ale sanie są już w normie. No i już tak jak myślałem. Nasz Mikołaj jest nad stawem. Co tam Miki! Ja Ci życzę, zdrowia,szczęścia, oraz roweru niezawodnego, formy doskonałej i żadnych kontuzji Pozdrawiam Adam
Dinsdale Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 i by szron przy jeździe w chłodzie nie gromadził mu się w brodzie to taki suplement do tej ody do mikołaja powyżej a Wam wszystkim udanych i rodzinnych świąt niosących dużo odpoczynku i miłych chwil
Mod Team bogus Napisano 24 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 24 Grudnia 2008 Najlepszego... Żeby wam się sprzęty nie psuły, Aby z wagi trochę schudły, Kasy na modyfikacje, I obszerne fotorelacje, By wam sił nie zabrakło. Wielu sukcesów rowerowych i nie tylko. Rowerowego Nowego Roku Życzy wszystkim forumowiczom: Boguś (bogus92)
Bizon Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt i wypasionych prezentów rowerowych :turned:
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 24 Grudnia 2008 Powiem krótko a treściwie ... :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: Wszystkiego najlepszego :bunny: :bunny: :bunny: :bunny:
Fifi Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Dużo XTRów, X.0, SLRów, kasy na sprzęt, rowerów 8kg na tarczach... Ciekawych fotorelacji, dużo wypadów w góry, samych pudeł na zawodach, bezawaryjnego roweru, udanego Zlotu! Więc: Wszystkiego najlepszego!
Kubus18 Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Co by wiatr was w plecy dymał Najlepszego Kubus18
Dinsdale Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=gg7uGL6Ku20 i żeby w święta było w nas co najmniej tyle radości co u tych śpiewających świąteczny hicior pań
Mateunio Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Zdrowych i wesołych dla całej forumowej ekipy!!! Nowego, lepszego sezonu. braku kontuzji, mocy, szybkości, i niech noga podaje. PozdRower Mateunio
Gromosmok Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wszyśkie potrawecki. Mroziku , sniezyku, miłości po zmrocku, samego dobrego w święta no i w Nowym Rocku.
Qba66 Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Wszystkim Forumowiczom życzę przede wszystkim dużo zdrowia bo to najważniejsze i bez niego ciężko spełnić inne życzenia. Poza tym dla ścigających się - samych miejsc na pudle, dla jeżdżących turystycznie - najpiękniejszych widoków i tysięcy kilometrów. Mało wiatru w twarz i wielu górek pokonywanych z łatwością Cieszcie się Świętami wraz z tymi, których kochacie. A pod choinką samych wymarzonych części rowerowych bądź i gotowych rowerów szukajcie Pozdrawiam i Wesołych Świąt Ho Ho Ho!
cann Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 przypisujac sie do pierwszej osoby tego tematu - ja rowniez dawno, dawno temu juz tutaj nie zagladalem, ale ze sa swieta zycze wszystkim roweromaniakom wszystkiego naj... naj... naj... !!!!!!!! pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.