Skocz do zawartości

[wspólna paczka] wiggle.co.uk

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam zakupić w Wiggle siodło: http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Charge_L...dle/5360032998/ - do darmowej paczki brakuje mi zatem niecałych 26 funtów. Może ktoś z Wawy lub bliskich okolic zamierza uczynić tam zakup na sumę powyższą bądź większą? Jeśli tak - czekam na info, chętnie wskoczę do paczki ;)

Pozdrówko na doczepkę B)

Ech, faktycznie, zagapiłam się :) .

A nie zapomniałeś przypadkiem czegoś w UK :D ?

--- 05.01.09.:

No, to sprawa załatwiona - mam już siodełko u siebie (wielkie dzięki dla kolegi iksC :) ).

Temat zostawiam, bo może ktoś (albo ja sama :D ) jeszcze będzie potrzebował.

Pozdrówko finalne :D

• 3 tygodnie później...

Ja właśnie się przymierzam do męskiej wersji tego siodła. Możesz coś więcej napisać o jakości wykonania? Chodzi głównie o szwy i grubość skóry, bo czasem zdarzają się gleby. Oglądałem wcześniej siodło boplight'a, nawet ładne w sumie, ale strasznie delikatne.

pozdrówka

• Mod Team
Ja właśnie się przymierzam do męskiej wersji tego siodła. Możesz coś więcej napisać o jakości wykonania? Chodzi głównie o szwy i grubość skóry, bo czasem zdarzają się gleby. Oglądałem wcześniej siodło boplight'a, nawet ładne w sumie, ale strasznie delikatne.

pozdrówka

Klaniam,

Mam dwa Spoon'y. Jedne w 69-erze drugie w ostrzaku. Jak 69-er byl jeszcze 26-erem zrobilem na tym siodelku TC 2007. Mam w sumie przejechane na nim jakies 2000 moze 3000 kilometrow w terenie. Na ostro siodlo przebujalo sie ze mna jakies pol roku, ile kilometrow nie powiem...

Najwygodniejsze siodlo na jakim dotychczas jezdzilem. Trzyma sie dzielnie mimo przechowywania OK pod chmurka a w JuKejowie pogoda generalnie nie rozpieszcza. Szwy mocne, lekko starl mi sie kolor z napisu. Dla porowania tego samego glebowania na Karpatce nie przezylo szycie Speca Alias.

Spoon ma baaardzo pozytywna prase w UK, zwyciezal seryjnie w testach siodel budzetowych. Chwalony takze przez niewiasty mimo ze dedykowany mezczyznom.

Osobiscie polecam ;)

Siodlo jednakowoz to sprawa baaardzo indywidualna. Pozbylem sie Aliasa bo po 30 kilometrach odpadal mi tylek, a Graboski, ktory je ode mnie odkupil nachwalic sie wygody nie mogl...

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...