Ecia Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Zamierzam zakupić w Wiggle siodło: http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Charge_L...dle/5360032998/ - do darmowej paczki brakuje mi zatem niecałych 26 funtów. Może ktoś z Wawy lub bliskich okolic zamierza uczynić tam zakup na sumę powyższą bądź większą? Jeśli tak - czekam na info, chętnie wskoczę do paczki Pozdrówko na doczepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ecia, było mówić przed moim przyjazdem. Kupiłbym i przywiózłbym do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ech, faktycznie, zagapiłam się . A nie zapomniałeś przypadkiem czegoś w UK ? --- 05.01.09.: No, to sprawa załatwiona - mam już siodełko u siebie (wielkie dzięki dla kolegi iksC ). Temat zostawiam, bo może ktoś (albo ja sama ) jeszcze będzie potrzebował. Pozdrówko finalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja właśnie się przymierzam do męskiej wersji tego siodła. Możesz coś więcej napisać o jakości wykonania? Chodzi głównie o szwy i grubość skóry, bo czasem zdarzają się gleby. Oglądałem wcześniej siodło boplight'a, nawet ładne w sumie, ale strasznie delikatne. pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tutaj co nieco skrobnęłam . Jest też tam i o Spoonie. Siodło do DH to to nie jest, ale jak na moje oko, nie wygląda na przesadnie wydelikacone. Pozdrówko odsyłające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja właśnie się przymierzam do męskiej wersji tego siodła. Możesz coś więcej napisać o jakości wykonania? Chodzi głównie o szwy i grubość skóry, bo czasem zdarzają się gleby. Oglądałem wcześniej siodło boplight'a, nawet ładne w sumie, ale strasznie delikatne. pozdrówka Klaniam, Mam dwa Spoon'y. Jedne w 69-erze drugie w ostrzaku. Jak 69-er byl jeszcze 26-erem zrobilem na tym siodelku TC 2007. Mam w sumie przejechane na nim jakies 2000 moze 3000 kilometrow w terenie. Na ostro siodlo przebujalo sie ze mna jakies pol roku, ile kilometrow nie powiem... Najwygodniejsze siodlo na jakim dotychczas jezdzilem. Trzyma sie dzielnie mimo przechowywania OK pod chmurka a w JuKejowie pogoda generalnie nie rozpieszcza. Szwy mocne, lekko starl mi sie kolor z napisu. Dla porowania tego samego glebowania na Karpatce nie przezylo szycie Speca Alias. Spoon ma baaardzo pozytywna prase w UK, zwyciezal seryjnie w testach siodel budzetowych. Chwalony takze przez niewiasty mimo ze dedykowany mezczyznom. Osobiscie polecam Siodlo jednakowoz to sprawa baaardzo indywidualna. Pozbylem sie Aliasa bo po 30 kilometrach odpadal mi tylek, a Graboski, ktory je ode mnie odkupil nachwalic sie wygody nie mogl... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 THX, już zamówione dzięki uprzejmości lukas_t1 + kask Scott Karma. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.