Kubus18 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dokładnie. Rowerów na ramach carbon i FS nie opłaca się składać. Przykład? Ostatnio na allegro był anthem 3 za 4300. 100 zł mniej dystrybutor chce za samą ramę! Po prostu ramy tego typu są jeszcze mało powszechne(dominują aluminium HT) więc i przecenione. Ten Poison fajny, aczkolwiek ze względu na ramę i estetykę wybrałbym Cube reaction k18. Pozdrawiam P.S.Czemu nie full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi80 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Jeśli masz czas i jako tako znasz się trochę na światku rowerowym to na Twoim miejscu składałbym samemu rower. No ale z drugiej strony to jest tak: rama -1000 zł amor - 1500 zł hamulce - 1000 zł (Formula oro k24) razem 3500 zł a za 3900 mam taki cały rowerek i mogę coś pokombinowac ze sprzetem : http://www.checker-pig.com/fahrrad/profess...-smart-pig.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Amor 1500? na Rebe SL za 950 dostałem a race mogłem mieć za 1070... Rama? Może i tyle warta, nie znam się Hamulce - j.w. Aha: 1 EUR - 4.12 1300 x 4,12 =~ 5350 + wysyłka to ok. 5.5 k zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi80 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 3900 PLN , jest przecena i tyle oferują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Jak tak to nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badporucznik Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Moim zdaniem powinieneś złożyc sobie sprzęt. Myślę ze to lepsze bo dobierasz sobie częsci pod siebie, części które spełniają Twoje oczekiwania i potrzeby. Masz potem poczucie, że sam zbudowałeś to na czym jeździsz i jeszcze bardzej bedziesz to cenił. Ja swoj złożyłem w podobnej cenie tyle, że jeszcze nie moge sie zdecydować na hamulce. Jezeli myslisz o full'u to dobrym rozwiazaniem może być Giant Anthem , Trance. Jezeli sztywniak to całkiem niezłym sprzętem jest Author Egoist. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.