Skocz do zawartości

[rower] XC za około 6000 zł

robi80

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie. Rowerów na ramach carbon i FS nie opłaca się składać. Przykład? Ostatnio na allegro był anthem 3 za 4300. 100 zł mniej dystrybutor chce za samą ramę! Po prostu ramy tego typu są jeszcze mało powszechne(dominują aluminium HT) więc i przecenione.

Ten Poison fajny, aczkolwiek ze względu na ramę i estetykę wybrałbym Cube reaction k18.

Pozdrawiam

P.S.Czemu nie full?

Jeśli masz czas i jako tako znasz się trochę na światku rowerowym to na Twoim miejscu składałbym samemu rower.

No ale z drugiej strony to jest tak:

rama -1000 zł

amor - 1500 zł

hamulce - 1000 zł (Formula oro k24)

razem 3500 zł

a za 3900 mam taki cały rowerek i mogę coś pokombinowac ze sprzetem : http://www.checker-pig.com/fahrrad/profess...-smart-pig.html

Amor 1500? na Rebe SL za 950 dostałem a race mogłem mieć za 1070...

Rama? Może i tyle warta, nie znam się

Hamulce - j.w.

Aha: 1 EUR - 4.12

1300 x 4,12 =~ 5350 + wysyłka to ok. 5.5 k zł

Moim zdaniem powinieneś złożyc sobie sprzęt. Myślę ze to lepsze bo dobierasz sobie częsci pod siebie, części które spełniają Twoje oczekiwania i potrzeby. Masz potem poczucie, że sam zbudowałeś to na czym jeździsz i jeszcze bardzej bedziesz to cenił. Ja swoj złożyłem w podobnej cenie tyle, że jeszcze nie moge sie zdecydować na hamulce.

Jezeli myslisz o full'u to dobrym rozwiazaniem może być Giant Anthem , Trance. Jezeli sztywniak to całkiem niezłym sprzętem jest Author Egoist. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...