Skocz do zawartości

[opony+dętki] Komplet do 200 zł

uszolot10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jako, że mój komplecik opon i dętek nie jest zbyt lekki (780 opona i 165 dętka = 1890), więc postanowiłem go odchudzić. Co polecacie w cenie 200 zł za cały komplet, chciałbym ok 500g na tym stracić, myślałem na Maxxisam 330, ale nie wiem jak będzie z bieżnikiem w górach.

Napisano

Ja moge zaproponowac, sprzedaz kompletu kevlarowych Schwalbe RR model 2008, używane sporadycznie 1 miesiąc, głównie po asfalcie = stan idealny. I na dętki np. Maxxis Flyweight Ci kasy zostanie;) W razie czego pisz na priva:)

Napisano
On ma budżet 200zł na koła a nie na koło!!! Ja ci proponuje opony continental edge w cenie 60 zł sztuka i te dętki co kolega wyżej:)

W 210zł mógłby się zamknąć, dla 2xopona i 2xdętka- bez przesyłki rzecz jasna ;)

Napisano

creative1989 chyba trochę posta nie doczytałeś;P

ale nie wiem jak będzie z bieżnikiem w górach
więc Rocket Ron raczej odpada.

P.S. A co do mojej oferty to mam na sprzedaż Racing Ralphy - właśnie w tej chwili się kapnąłem, że od tego sezonu skrót RR nie jest jednoznaczny (Rocket Ron) ;)

Napisano

A co myślicie o Maxxisach Crossmarkach, nie są ciężkie (550 g), i myślę, że by się sprawdziły w górach.

EDIT: Chciałbym raczej coś poniżej 500g

Napisano

Maxxisy Crossmark są raczej przeciętne (jeździłem na nich 1 sezon) jeżeli chodzi o lekkie opony i w miare uniwersalne to polecam Schwalbe Racing Ralphy (460g/szt). Lub tył NN a przód RR to na bardziej górzyste warunki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...