e9matic Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam Was. chcialbym sie pochwalic, moim nowym rowerkiem Specyfikacja ponizej : Czekam na Wasze opinie, porady co wymienic, na co wymienic. Na chwile obecna planuje zlozyc lzejsze kola, bo jak widac te obecne sa troszke klockowate Przepraszam Was za zdjecie, ale na dworze pada deszcz i nie ma za bardzo jak porobic fotki. Rower aktualnie nie posiada pedalow, jutro je odbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 pancerze coś zbyt lekkie.. siodło waga realna ? przerzutka tył ciężka. tak jak mówisz koła ciężkie.. ale coś mi jeszcze w tych hamulcach nie pasuje.. amorek bardzo ciąży spokojnie 200g można urwać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e9matic Napisano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wszystkie rzeczy byly wazone. Siodelko faktycznie wazy 165 g Gdzies powinienem miec zdjecie jak wazylem SLRka, znajde to wkleje. Generalnie na przyszly sezon, chce sie przesiasc na Srama, wiec waga tez poleci w dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ciekawy Rowerek taki XTC do cieższych warunkow. Mi sie bardzo Podoba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Teraz zauważyłem sprzęta Bardzo fajny rowerek - jeden z 3 normalnych XTC na tym forum ( z tego co mi się wydaje ) z tym, że ten jest najbardziej extreme - przez tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Bardzo ładny i ciekawy rower Też dopiero teraz go zauważyłem. Coś bardzo ciężkawe te koła, aż wierzyć się nie chce. @Nawrot Co rozumiesz pod pojęciem normalne XTC ? Mój jest nienormalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Twój jest normalny bo masz rebę ;P no czyli taki co zjedzie z sowy nie rozlatując się po drodze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja Tu raz od święta a jakie rodzyneczki wynajduje , ale to zapewne przez tą Rame XTC ostatnią z tych ładniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ostatnią z tych ładniejszych Wg mnie najladniejsza z wszystkich Tylko szkoda, ze to nie jest 19 bo bylaby moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Gdzie ten projekt był że ja go nie widziałem ?! Fajowa jest ta rama, zawsze mi sie podobała, ten niebieski... Rower faktycznie o przeznaczeniu w cięższy teren, ale chyba nie z tymi oponami hmm ? Ja bym je wymienił na jakieś fajne terenowe oponki 2.1 albo 2.2. Ciekawe by wtedy wyglądał. Kwestia tego jak jeździsz...i gdzie... Gratuluje roweru ! Podoba się Już Nawrot nie opowiadaj że Reba taka zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.