Skocz do zawartości

[emotikon B)] zamiast obrazka miniatura zdjecia?

1415chris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj comp (firefox) pokazuje zamiast obrazka miniature zdjecia :whistling: !!!!?, zastanawiam sie czy to tylko problem mojego compa czy cos nie halo na forum????

pozdrawiam

Napisano

Miniaturę jakiego zdjęcia?

U mnie np. - również w FF - wyświetlają się normalne emotikony. Ten z twojego postu - jako mordka w ciemnych okularkach (czyli tak, jak powinno być).

Napisano

Wyglada ze to moj problem, jak u was wyswietla sie 'buzka' to na moim compie w kazdym miejscu gdzie ta 'buzka' jest uzyta wyswietala sie miniatura zdjecia, zeby byla jasnosc o co mi chodzi zrobilem zdjecie tego co mi sie wyswietla :P

http://img525.imageshack.us/img525/8442/18122008200qh0.jpg

troche ten gosciu, jak sadze, jest troche irytujacy nie mialbym nic przeciwko ktorejs z ''kobiet na rowerze'' :thumbsup:

pozdrawiam

Napisano

Faktycznie :thumbsup: .

Nie mam pojęcia, co to za kleks - zgłaszam do rozpatrzenia przez obsługę forum. Może wspólnie coś ustalimy :P

Napisano

Jak na razie nic nie pozostaje tylko zyc z tym czyms :thumbsup:

....oooo, podglad postu i morda w okularach powrocila, wyglada ze problem rozwiazany :P.

Ale tak poza tym to jestem ciekawy co to bylo?

pozdrawiam

• Root Admin
Napisano

pamięć przeglądarki a raczej coś, co się nazywa temporary internet files w IE. Prawdopodobnie zdjęcie miało taką samą nazwę jak emotka i przeglądarce się coś pokiełbasiło

Napisano

Ja mam w Firefoxie podobne jazdy na wielu stronach i z wieloma rzeczami, np. tu na forum zamiast gwiazdek pod nazwą użytkownika przy poście jest któraś z emotek czy inny obrazek. Czasem CSSy nie wchodzą i strona wygląda "tekstowo", czasem zamiast wybranej strony włącza się cache z poprzednio odwiedzanej. Powiedziałbym, że taki "urok" FF i pewnych konfiguracji softu na kompie. Swoją drogą to czasem na to nawet czyszczenie cache'u i innych tempów nie pomaga.

Napisano

IE nie uzywam prawie wcale a jak to robie to czyszcze wszystko co sie da. To sie FF kielbasi i tu musze troche pozamiatac....

Zgodze sie z Miecho87 FF chyba lubi takie akcje, jak do tej pory nie mialem zadnego problemu ze strona forum ale jak widac dla FF nie ma ''swietosci'' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.