Skocz do zawartości

[piasty]Boplight Sport Disc

omen

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item504963360_zestaw...ight_sport.html

ktoś coś wie ? użytkuje je może ?

konkretnie chodzi mi o tylną piastę, bo wiadomo w przedniej nie ma się coś psuć..

a poprzedni model Boplighta nie był zachwalany..

prosiłbym o konkretne informacje na tematy tych właśnie piast nie innych.

pozdro :D

Mechanizm sprzęgła jest taki sam jak w poprzednim modelu, okrytym bardzo złą sławą. Nie identyczny, pewnie ulepszony, gdzieś czytałem, że pogłębili ząbki i "pieski" są trochę większe niż w poprzedniej wersji, ale uważałbym. Nie wiem, czy na lb nie ma o nich tematu i zdjęć rozebranych sprzęgieł z tego modelu i poprzedniego. Niektóre wyglądały bardzo nieciekawie :/

właśnie na LB odkopałem trochę temat na razie nic konkretnego nie wiadomo..

waga ładna i nie powiem, że miałem nadzieje że coś tam zmienili..

http://www.light-bike.com/forum/viewtopic....sc&start=20

temat z LB nic konkretnego mi nie pokazuje..

tegoroczny dst spokojnie mi pokaże 6tys km wiec potrzebuje czegoś trwałego, żeby kolejne 2 takie lub dużo dłuższe przetrwały..

Wiesz, jak to jest... części mogą być dobre, lekkie i tanie. Ale na raz mogą mieć tylko dwie z tych cech ;]

Zanim kupiłem okazyjnie crossmaxy, to chciałem składać koła, właśnie na tych piastach. Dobre, lekkie i tanie :)

Ale poczytałem, i zrezygnowałem. I w oczekiwaniu na okazję na zakup 240stek lub hope'ów, dostałem crossmaxy...

Przejrzałem temat na lb i obrazki - to nie tam to widziałem. Było kilka zdjęć, nowego sprzęgła i po bodajże 1000km. One mają bardzo dużo, ale niskich ząbków - i widocznie ze zbyt miękkiego materiału. Objeżdżają się, jak kiepskiej jakości imbus. Jak mi się przypomni i znajdę, to wrzucę te fotki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...