omen Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/item504963360_zestaw...ight_sport.html ktoś coś wie ? użytkuje je może ? konkretnie chodzi mi o tylną piastę, bo wiadomo w przedniej nie ma się coś psuć.. a poprzedni model Boplighta nie był zachwalany.. prosiłbym o konkretne informacje na tematy tych właśnie piast nie innych. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mechanizm sprzęgła jest taki sam jak w poprzednim modelu, okrytym bardzo złą sławą. Nie identyczny, pewnie ulepszony, gdzieś czytałem, że pogłębili ząbki i "pieski" są trochę większe niż w poprzedniej wersji, ale uważałbym. Nie wiem, czy na lb nie ma o nich tematu i zdjęć rozebranych sprzęgieł z tego modelu i poprzedniego. Niektóre wyglądały bardzo nieciekawie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 właśnie na LB odkopałem trochę temat na razie nic konkretnego nie wiadomo.. waga ładna i nie powiem, że miałem nadzieje że coś tam zmienili.. http://www.light-bike.com/forum/viewtopic....sc&start=20 temat z LB nic konkretnego mi nie pokazuje.. tegoroczny dst spokojnie mi pokaże 6tys km wiec potrzebuje czegoś trwałego, żeby kolejne 2 takie lub dużo dłuższe przetrwały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Wiesz, jak to jest... części mogą być dobre, lekkie i tanie. Ale na raz mogą mieć tylko dwie z tych cech ;] Zanim kupiłem okazyjnie crossmaxy, to chciałem składać koła, właśnie na tych piastach. Dobre, lekkie i tanie Ale poczytałem, i zrezygnowałem. I w oczekiwaniu na okazję na zakup 240stek lub hope'ów, dostałem crossmaxy... Przejrzałem temat na lb i obrazki - to nie tam to widziałem. Było kilka zdjęć, nowego sprzęgła i po bodajże 1000km. One mają bardzo dużo, ale niskich ząbków - i widocznie ze zbyt miękkiego materiału. Objeżdżają się, jak kiepskiej jakości imbus. Jak mi się przypomni i znajdę, to wrzucę te fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.