KAZUMI Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Witam Chciałbym się dowiedzieć jaka jest realna cena Foxa F80 RL używanego przez jeden sezon ale bardzo sporadycznie. Jest naprawdę w bardzo dobrym stanie - co widać na zdjęciach. Rura sterowa 21cm, waga około 1600g, gwiazdka podwójna, wysokość 46cm.
tobo Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 ja za swojego nowego wyjętego z roweru floata 140rl'a (ciut wiekszy brat tego) zaplacilem 1300, na allegro mozna jednak bylo wytargac za mniej niz 1200 (wyjety tak jak i moj - z roweru) wersja rl jest wersją do rowerow - pelnokrwiste posiadają jeszcze regulację kompresji w dwoch odslonach chcesz nabyc go czy sprzedac? jesli wiesz ze jest roczny (jako nabywca) to targuj sie sporo ponizej tysiąca fox na rynku wtornym nie jest czyms rewelacyjnym. stan rzeczywiscie bardzo dobry.
omen Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 ja za mojego, w takim samym stanie jak ten.. też roczny.. dałem 800zł także poniżej 1000zł można spokojnie zjechać..
KAZUMI Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Napisano 14 Grudnia 2008 Ja go chce sprzedać więc raczej zależy mi na wyższej cenie
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 14 Grudnia 2008 Klaniam, Dla podgrzania atmosfery dodam ze ebay.co.uk wycenil powyzszy sprzet na zaledwie 132GBP. Pozdrowko z przekretem OSTRO! I.
Kubus18 Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Fox staje się i będzie coraz bardziej popularny, a co za tym idzie tańszy. Teraz mieć Fox-a to już jakby mieć rebe bo i ceny podobne Btw. Ciekawe kiedy do łask wrócą White Brothers, już nawet z allegro znikły bo o ile Fox nauczył się że parę lat temu jego cena nie była adekwatna do jakości(która imho była wysoka) to przeceny WB nie doświadczyłem nigdy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.