wojtekkrakow Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 Witam. Dzialam pod wplywem emocji i prosze o szybkie skuteczne odpowiedzi odciągające mnie od wydanie nie potrzebnie prawie 3tys zl na fulla i sprzedania mojego sztywniaka (dzial sprzedam-Author Kintec) ...... http://www.maverick.net.pl/index.php?go=ka...amp;id_prod=476 Dobre to? Warte czegokolwiek? Jestem zaoferowany mozliwosciami fulli, mialem okazjie pare dni temy pobawic sie na Haro po krakowskich lasach i juz wiem ze to jest to co mi sie podoba. Czulem to od dawna hehe . Jedyne co mnie deprymuje to ceny pozadnych fuli. Znalazlem cos w miare w miare. Co o tym sadzicie? Brac czy zostawic sztywniaka i czekac na inne promocje? Wszak sezon obnizek bedzie jeszcze dlugo trwal. Z gory dzieki Pozdrawiam Wojtek
Schwefel Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 To prosty jednozawias, tu potrzebujesz dobrego dampera z platformą żeby rower nie pompował. Możesz poszukać jakiegoś taniego wirtuala jak Rockrider 9.1 albo Schwinn Rocket Comp/Pro albo poskładać coś na ramie Poisona Arsena albo Curare.
jacekkoz Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 zgadzam się z przedmówcą. To jednozawias z takim sobie damperem. Będzie bujało. W Decathlonie maja teraz wyprzedaże. Możesz czegoś poszukać. Aczkolwiek w tym przedziale cenowym to będzie cieżko. Cokolwiek na lepszej ramie będzie miało tragicznie niski osprzęt. Niestety - coś za coś. Na targach rowerowych przymierzałem się do tych rowerków i muszę powiedzieć że zrobiły na mnie całkiem pozytywne wrażenie. jak chcesz fulla to ja mam sprzedania moją meridę. Cena bardzo atrakcyjna. Info na prv
gdy Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 duzego doświadczenia z fulami nie mam ale na tym jak jeździłem to wcale tak strasznie nie bujało
wojtekkrakow Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 Dzieki za rady. Jutro ide oglądać osobiscie, na co zwrocic uwage? Wiecie wymagan nie mam duzych, jezdzilem na takim Haro http://www.harobikes.com/2007/mtb/bikes/sonix.php tyle ze na Sramie i Avidach juicy 3 i bylem zadowolony, porownywac tylko do tego moge. Jak wypada Haibike do tego Haro?
wkamil Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Jezdziles tylko na probe, czy miales sonixa???? Bo jesli miales, to imho przechodzenie z zawieszenia z VPO na jednozawias jest cofaniem sie mocno do tylu...
wojtekkrakow Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 Nie. Mam Authora kinetica, zwykly hardtail. Kolege namowilem na Haro ....i oboje jestesmy w niebowzieci, nie tyle jakimis rozwiazaniami technicznymi co ogolnie pozycja na takim rowerze, fajnymi hamulcami (tarczowki to jednak jest to ) no i tylnim zawieszeniem pozwalajacym poszalec. Na tym haro pojezdzielm pare godzinek raptem.
wkamil Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 No kolege namowiles na virtuala a sam chcesz jednozawiasa kupic???? Kolega bedzie sie z Ciebie smial Duzo ten sonix drozszy od HaiBike'a?
Schwefel Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Dużo, całe 900zł ale imho warto pozbierać dłużej bo bika się nie kupuje na rok tylko na lata.
wojtekkrakow Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 Nie uwierzycie...sonix byl w decathlonie za 2100 !!!! przeceniony z ok 3400zl . Kurcze ,sam juz nie wiem, sezon zimowy jest, jezdzic nie bede, w sumie promocje jeszcze beda, ale wiecie jak to jest, rozmiary zostana byle jakie, a ja mam 190cm wzrostu i tu w Krakowie akurat jest rama 21 ehh juz sam nie wiem.
wkamil Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Ja bym sonixa bral zdecydowanie. Pomijam kwestie wielkosci ramy - jesli tobie taka wielkosc odpowiada.
wojtekkrakow Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 No wiesz, nawet bym sie nie zastanawial , w Krakowie zostaly jeszcze bodajze 2 sztuki. 2100zl to smieszna cena za ten rower. No i jeszcze dojezdzalem go osobiscie, sęk w tym ze zostaly bardzo male rozmiary, siedzialem na nich, zdecyowanie za male. Inaczej nawet bym tu watku nie zakladal tylko juz jezdzil
Collery Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...ducts_id=272898 - tu powinni zaproponować lepszą cenę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.