celciusz Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Pytanko czy ktos ze Szczecina wybiera sie na organizowany zlot forum mozna by zorganizowac wyjazd zbiorowy jak sa jacys chetni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzyn Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja co prawda jestem z Dziwnowa, jakies 100km od SZN, ale na zlot się wybieram. Tak czy inaczej, planuje jechac pociągiem, więc musze najpierw dotrzec do Szczecina. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leocord Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A kiedy jest zlot i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 "Termin zlotu został ustalony w ankiecie i ostateczna data zlotu to 05.06.2009-07.06.2009. Miejsce zlotu Góry Sowie " Bardzo możliwe, że będę jechał z Jarzynem. Czyli jest już 3 chętnych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ja też prawdopodobnie będę jechał, ale to zależy jak będzie ze stroną finansową dodam, że jestem z Ińska jakieś 80km od Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.