creative1989 Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 W weekend rozkuwałem i skuwałem łańcuch- skuć raczej dobrze skułem, ale dzisiaj się wybrałem na rower, łańcuch zaczął przeskakiwać- myślałem że to wina przerzutki ale po chwili mi się rozkuł- z tego co widzę to sworzeń jest lekko pod skosem, a ogniwa zewnętrzne się trochę wygięły. Mam pytanie, czy to wyprostować i skuć czy zakupić nowy łańcuch. Łańcuch to Shimano HG53, który ma już 870km i dobrze się ułożył na kasecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Przebieg maly, wiec nie ma co kupowac nowego lancucha, najlepiej kup spinke srama i po klopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kup spinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.