GdyniaBiker Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A teraz zniknęła googlowa szukajka, czy ona była tam, gdzie teraz jest banner zlotu ? Właściwie.. Tak tylko pytam, bo można wyszukać sobie tak samo z googli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jest... pod banerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czyli na razie dostępu do niej nie ma? W sumie niedobrze, chociaż mi nie robi. PS: Eciu, ale masz refleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Nie no, jak to - u mnie wyświetla się niżej, tuż poniżej banera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 U mnie też googlowy szukacz zniknął. Próbowałem się wylogowywać, usuwać ciasteczka z forum, ale nie pomaga. Pod banerem o zlocie jest pusto. P.S. Może pan google.com pojechał już na zlot fr.org? Przeca odzywa sie w każdym temacie więc całkiem to zasłużony użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czyli u nas jest pod, ale pod spodem Aa, już wiem, sprawdziłem 3 przeglądarki etc, ale to nie to, ten problem występuje tylko w skórce RED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Trafne spostrzeżenie Dodam jeszcze, że w domyślnej skórce RED Pewnie 9 na 10 użytkowników jej używa, więc problem jest poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Faktycznie. W szarej skórce też nie ma szukajki pod banerem; a w IPBoardPro z kolei nie ma banera - nawet już ktoś to zauważył: http://www.forumrowerowe.org/banner-zlotu-t45770.html. PS. Wydzieliłam nowy temat o tych skórkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 szukaczka googla wróci za 3 dni to czerwonej skórki. za utrudnienia przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ok, nie gniewamy się (aż tak bardzo), Mieciu A dla niecierpliwych opcja wpisania w googlach prócz hasla 'on site:forumrowerowe.org' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 juz przywrocilem... troszkę zaktualizowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.